Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Finaaliin edennyt Ruusuvuori iloisena – “Tätä varten tennistä pelataan!”

AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä uransa toiseen ATP-turnauksen loppuotteluun. Ruusuvuori kaatoi Hong Kongin ATP-turnauksen välierässä Itävallan ykköspelaaja Sebastian Ofnerin kovan taistelun jälkeen. Loppuottelu pelataan sunnuntaina Suomen aikaa.

ATP-rankingilla 69 tähän kauteen lähtenyt Suomen Emil Ruusuvuori tekee ATP-listoilla vahvan nousun heti vuoden ensimmäisellä viikolla. Se on varmaa, sillä Ruusuvuori selvitti tiensä Hong Kongin ATP-turnauksen loppuotteluun.

Suomalainen oli Hong Kongin ATP-250 -turnauksen välierässä vahvempi Itävallan ykköspelaaja Sebastian Ofneria vastaan kolmessa erässä 4-6, 7-5, 6-3 -lukemin.

– Todella kova ottelu. Hieno fiilis tietysti voitosta. Hienoa kun on tupa täynnä porukkaa. Tätä varten tennistä pelataan, iloitsi Ruusuvuori kenttä haastattelussa.

Itävallan ykköspelaaja Ofner syötti ottelussa yhteensä 11 ässää ja vain yhden kaksoisvirheen.

Painavia kämmeniä viljelevä itävaltalainen pelasi vahvan ottelun, mutta hyytyi hieman kovassa kuumuudessa.

– Koko ottelu oli kovaa vääntöä Ofnerin kanssa. Jokaisessa pisteessä täytyy pelata kovaa, ettei hän saa mahdollisuutta. Ofner on aggressiivinen syöttäjä ja siihen on hyvä päästä kiinni, kertasi suomalainen.

Loppuottelussa panoksena on 250 ATP-pistettä ja satatuhatta dollaria. Ruusuvuori saa vastaansa joko ykkössijoitetun Andrey Rublevin tai villillä kortilla välieriin selvinneen Kiinan Juncheng Shangin. Viime vuonna Ruusuvuori voitti kertaalleen venäläisen, kun suomalainen oli vahvempi Cincinnatin kolmannella kierroksella kolmieräisessä taistelussa.

– Tulee olemaan kova ottelu. Shang on pelannut mahtavaa tennistä tällä viikolla. Rublevin kovuuden kaikki tietää, joten sitä ei erikseen tarvitse esitellä millainen pelaaja on kyseessä.

Ofner pelaa ensi viikolla Aucklandin ATP-turnauksessa, kun Ruusuvuori jää sunnuntaina pelattavan loppuottelun jälkeen harjoitustauolle ennen ensi sunnuntaina käynnistyvää Australian avointa tennisturnausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis