Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Finaaliin! – Emil Ruusuvuorelta mahtava nousu voittoon

Emil Ruusuvuori Lontoossa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on selvittänyt tiensä uransa toiseen ATP-turnauksen loppuotteluun. Ruusuvuori kaatoi Hong Kongin ATP-turnauksen välierässä Itävallan ykköspelaaja Sebastian Ofnerin kovan taistelun jälkeen. Loppuottelu pelataan sunnuntaina Suomen aikaa.

ATP-rankingilla 69 tähän kauteen lähtenyt Suomen Emil Ruusuvuori tekee ATP-listoilla vahvan nousun heti vuoden ensimmäisellä viikolla. Se on varmaa, sillä Ruusuvuori selvitti tiensä Hong Kongin ATP-turnauksen loppuotteluun.

Suomalainen oli Hong Kongin ATP-250 -turnauksen välierässä vahvempi Itävallan ykköspelaaja Sebastian Ofneria vastaan kolmessa erässä 4-6, 7-5, 6-3 -lukemin. Paikka loppuottelussa tietää vähintään 58 tuhannen dollarin tienistejä ja 165 ATP-pistettä. Turnauksen voittaja saa 250 pistettä ja satatuhatta dollaria palkintorahaa.

Ottelun avauserässä oli havaittavissa molemmilta pelaajilta pientä hermostuneisuutta, sillä kumpikin menetti ensimmäiset syöttönsä. Erän edetessä Ruusuvuorella oli enemmän vaikeuksia pitää oma syöttönsä ja lopulta Ofner ottikin 4-4 -tilanteessa murron, ja pääsi syöttämään erän nimiinsä.

Toisessa erässä pelaaminen oli huomattavasti tasaisempaa. Paremmat mahdollisuudet murtoon sai suomalainen, joka jätti käyttämättä kolme perättäistä murtopalloa erän puolivälissä. Lopulta 6-5 -tilanteessa suomalainen nappasi murron ja samalla erän nimiinsä.

Kolmannessa erässä Hong Kongin lämpö alkoi näkyä kokeneen Ofnerin liikkeessä. Erän kuudennessa pelissä Ruusuvuori sai haluamansa murron viidennellä murtopallolla, joka riitti lopulta ottelun voittoon.

Loppuottelussa vastaan asettuu joko turnauksen ykkössijoitettu Andrey Rublev tai Kiinan 19 vuotta täyttävä Juncheng Shang.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis