Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Kerttu Niskanen nousi Tour de Skin kokonaiskisassa palkintopallille! – Viimeisellä etapilla laitettiin kärkikolmikkoa uusiksi

Kerttu Niskanen oli Tour de Skin kokonaiskisan kolmas
AOP

Jessie Diggins juhli naisten Tour de Skin ylivoimaista voittoa.

Tour de Ski huipentui Italian Val di Fiemmessä Alpe Cermisin tuskalliseen nousuun. Miesten Tourin voittoa juhli Norjan Harald Östberg Amundsen ja naisten Yhdysvaltojen Jessie Diggins.

Kerttu Niskanen nousi kiertueen seitsemännellä ja viimeisellä etapilla Tourin kokonaiskisassa hienosti kolmanneksi. Val di Fiemmen 15 kilometrin yhteislähtökisassa Niskanen oli päivän parhaana suomalaisena kisan neljäs. Koko Tourin aikana Niskanen juhli kahden osakilpailun voittoa.

Diggins juhli lopulta reilun 30 sekunnin turvin Tourin kokonaiskisan voittoa. Nainen oli päätöspäivänä kuudes, mutta oli koko reilun viikon kiertueen ajan tasaisen vahva ja lopulta kokonaiskisassa selvän ylivoimainen.

Tourin päätösetapin voittoon naisten kisassa hiihti Yhdysvaltojen Sophia Laukli. Toiseksi hiihti Norjan Heidi Weng, joka nousi samalla myös Tourin kokonaiskisassa toiseksi.

Krista Pärmäkoski hiihti Tourin päätöskisassa seitsemänneksi ja oli myös kokonaiskisassa hienosti seitsemäs.

– Kiva oli hiihtää, kun suksi oli hyvä. Säästin kaikki voimat nousuun ja se oli kyllä hyvä taktiikka, nainen kommentoi Ylen haastattelussa.

– Toki odotin parempaa sijoitusta, mutta olen tyytyväinen tähän – lähtökohdat huomioiden, Pärmäkoski summasi koko kiertueesta.

Kokonaiskisassa Anne Kyllönen oli lopulta 20:s ja Vilma Ryytty 28:s. Jasmi Joensuu jätti Tourin kesken.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu