Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n päätöskierros käynnistyi! – Hurja esitys toi pudotuspelipaikan

Houston Texansin C.J. Stroud heitti lähes 300 jaardia.
AOP

NFL:ssä on käynnistynyt runkosarjan 18. ja samalla viimeinen peliviikko. Sunnuntain vastaisena yönä pelatuissa kamppailuissa nähtiin suuria panoksia. Toisessa ottelussa panoksia omaava joukkue hoiti hommansa ja pääsee sunnuntaina jännittämään kohtaloaan. Myöhemmässä ottelussa panoksena oli paikka pudotuspeleissä ja sen itselleen nappasi Houston Texans.

DeMeco Ryansin valmentama Houston Texans selvitti tiensä NFL:n pudotuspeleihin, jotka käynnistyvät viikon päästä. Texans voitti runkosarjan päätöskamppailussa Indianapolis Coltsin vieraskentällä Lucas Oil Stadiumilla 23-19 -lukemin.

Texans nousi runkosarjassa kymmeneen voittoon ja seitsemään tappioon. Coltsille kertyi runkosarjassa yhdeksän voittoa ja kahdeksan tappiota. Jacksonville Jaguars kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa Tennessee Titansin. Voittamalla tämän ottelun Jaguars voittaa myös NFL:n AFC konferenssin eteläisen divisioonan ja saa kotiedun. Mikäli Jaguars häviää, niin Texans saa kotiedun ja Jaguars tippuu pudotuspeleistä ulos.

Texansin ykköstähti ottelussa Coltsia vastaan oli tuttuun tyyliin pelinrakentaja C.J. Stroud. Tulokastähti heitti ottelussa kaksi touchdownia ja yhteensä 264 jaardia. Stroud onnistui ottelussa heittämään 20 heittoa perille 26’sta yrityksestä. Stroudin ykköskohde oli laitahyökkääjä Nico Collins, joka halkaisi kentän heti ensimmäisellä heitolla viimeistelemällä 75 jaardin touchdownin. Collins otti ottelussa yhdeksästä heitosta seitsemän koppia ja keräsi hurjat 195 jaardia.

Texansin juoksuhyökkäys toimi myös hyvin, sillä keskushyökkääjä Devin Singletary kantoi palloa 24 kertaa ja eteni 63 jaardia tehden touchdownin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo