Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasen urakka alkaa Melbournessa! – Karsinnoissa suotuisa kaavio

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Vuoden 2024 ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus käynnistyy ensi viikon sunnuntaina Australian Melbournessa. Australian avoin on vuosittain aina ensimmäinen neljästä Grand Slam -turnauksesta. Viimeinen Grand Slam pelataan New Yorkissa elo-syyskuun vaihteessa, kun vuorossa on US Open. Viikkoa ennen varsinaista 128 pelaajan turnausta pelataan karsinnat. Karsinnoissa 128 pelaajaa tavoittelee paikkaa turnauksessa ja 16 lopulta pääsee karsintojen kautta mukaan.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloittaa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa karsinnat vuoden ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen. Viime vuonna Virtanen esiintyi karsinnoissa ja hävisi ensimmäisellä kierroksella lopulta erinomaisen kauden pelanneelle Chilen Nicolas Jarrylle.

Virtanen selvitti viime vuoden aikana kertaalleen tiensä Grand Slam -turnaukseen, kun Virtanen voitti kolme karsintaottelua New Yorkissa ja pääsi US Openin ensimmäiselle kierrokselle. Virtanen taipui viisi eräisessä ottelussa Argentiinan Tomas Martin Etcheverrylle.

Suomalainen aloitti uuden tennisvuoden Hong Kongin turnauksen karsinnoissa, jossa Virtanen voitti Espanjan Jaume Munarin ensimmäisellä kierroksella, mutta jäi täysin Marc-Andrea Huslerin jalkoihin toisella kierroksella.

Virtasella on Melbournessa hyvä mahdollisuus päästä mukaan pääsarjaan. Suomalainen kohtaa karsintojen ensimmäisessä ottelussa Italian syöttö-lentopeliä viljelevän Andrea Vavassorin. Paremmin massakentillä viihtyvä Vavassori pitää hallussaan ATP-rankingia 157 tällä hetkellä.

28-vuotias italialainen pelasi viime viikolla Canberran haastajakiertueen turnauksessa ja voitti Intian Sumit Nagalin ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi turnauksen voittaneelle Saksan Dominik Koepferille toisella kierroksella.

Ottelussa Koepferia vastaan Vavassori syötti yhdeksän ässää ja ykkönen osui ruutuun vain 49 prosentin varmuudella. Italialainen antoi ottelussa yhteensä 13 murtopalloa, mutta menetti syöttönsä vain kahdesti. Vavassori ei saanut ottelussa ainuttakaan murtopalloa.

Ottelun voittaja kohtaa karsintojen toisella kierroksella Argentiinan Thiago Agustin Tiranten tai Belgian Kimmer Coppejansin. ATP-rankingia 123 hallussaan pitävä Tirante on karsinnoissa sijoitettu 16. Tirante päätti vuoden 2023 tenniksessa Brasilian haastajakiertueelle tappioon maanmiehelleen Juan Pablo Ficovichille. Turnaus pelattiin marraskuun lopulla kovilla kentillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis