Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Uskomaton sulaminen! – NFL:n huippujoukkue pullahti pudotuspeleistä ulos

Jacksonville Jaguarsin pelinrakentaja Trevor Lawrance.
AOP

NFL:ssä pelataan sunnuntaina runkosarjan viimeistä kierrosta ja viimeiset pudotuspelipaikat lyödään lukkoon. AFC:n konferenssin voitto oli ratkennut jo ennen viimeistä viikkoa. Konferenssin voiton vei Baltimore Ravens, joka saa levätä pudotuspelien ensimmäisen viikon. Jacksonville Jaguars johti käytännössä koko kauden AFC:n eteläistä divisioonaa, mutta heikko loppukausi vesitti johdon. Jaguarsille riitti runkosarjan viimeisestä ottelusta voitto Tennessee Titansia vastaan, mutta joukkue suli täysin.

Doug Pedersonin valmentama Jacksonville Jaguars on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle. Se varmistui sunnuntai-iltana, kun joukkue taipui Tennessee Titansille vieraskentällä tylyin 28-20 -lukemin. Titansille voitto oli runkosarjan kuudes.

Jaguarsille pudotuspelien ulkopuolelle jääminen on karmaiseva isku, sillä joukkue oli jo 12. peliviikolla 8-3 -saldossa voitettuaan vieraissa Houston Texansin 24-21 -lukemin. Tätä seurasi neljä perättäistä tappiota ja runkosarjan päättäminen saldoon 1-5.

Kun Texans voitti oman ottelunsa Indianapolis Coltsia vastaan sunnuntain vastaisena yönä, niin Texans voitti divisioonan ja Pittsburgh Steelersin voittaessa Baltimore Ravensin sunnuntain vastaisena yönä, nousi Steelerskin mukaan pudotuspeleihin.

Titans johti ottelua ensimmäisen neljänneksen jälkeen 7-3 -lukemin. Jaguars meni Calvin Ridleyn tekemällä 59 jaardin touchdownilla 10-7 -johtoon toisen neljänneksen alussa. Tätä seurasi kaksi kotijoukkueen touchdownia, mikä vei Titansin 21-10 -johtoon. Brandon McManus potki ensimmäisen puoliajan lopussa kavennuksen 21-13’sta.

Toinen puoliaika käynnistyi DeAndre Hopkinsin touchdownilla Derrick Henryn väkevän juoksun jälkeen. Tämän jälkeen Jaguarsin hyökkäys jätti pitkän yrityksen potkimatta ja pysähtyi hyökkäyksen kanssa jaardiin ollessaan 28-20 -lukemin tappiolla, joten mahdollisuus voittoon suli käsiin.

AFC:n viimeinen merkityksellinen ottelu pelataan Miami Dolphinsin ja Billsin välillä maanantain vastaisena yönä. Ottelun voittaja saa kotiedun ensimmäiselle kierrokselle. Mikäli Dolphins voittaa kohtaavat joukkueet viikon kuluttua uudestaan Miamin Hard Rock Stadiumilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo