Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n runkosarja päätökseen! – Tässä pudotuspeliparit ensimmäiselle kierrokselle

Patrick Mahomes Super Bowlissa 2023.
AOP

Amerikkalaisen maailman ykkössarja NFL tuli runkosarjan osalta päätökseen maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. 18 otteluviikkoa sisältävä runkosarja päättyi Buffalo Billsin hienoon vierasvoittoon Miami Dolphinsista. Tämä sinetöi runkosarjan viimeisetkin sijoitukset, jotka määräävät pudotuspeliparit ensimmäiselle kierrokselle.

NFL:n runkosarja on ohi. Syyskuun alussa käynnistynyt reilun neljän kuukauden mittainen urakka pitää sisällään 17 ottelua ottelua jokaisella 32 joukkueella. Lopulta kahden 16 joukkueen konferenssista seitsemän parasta selvittää tiensä pudotuspeleihin, jotka kestävät kokonaisuudessaan viisi viikkoa. Kausi päättyy helmikuun toisena sunnuntaina pelattavaan Super Bowliin.

Ensimmäinen pudotuspelikierros pelataan ensi viikonloppuna ja se pitää sisällään kuusi “villi kortti” -kierroksen ottelua. 14 pudotuspeleihin selvinneestä joukkueesta kaksi huilaa ensimmäisen viikon ja odottaa vastusta ensimmäiselle varsinaiselle pudotuspelikierrokselle.

Baltimore Ravens vei nimiinsä AFC konferenssin ja San Francisco 49ers NFC konferenssin. Kumpikin joukkue lepuutti aloitusmiehistön pelaajia viimeisellä otteluviikolla ja se tarkoitti kotikentällä tullutta tappiota.

AFC konferenssin toiseksi sijoittui AFC:n itäisen divisioonan voittanut Buffalo Bills, joka kohtaa seitsemänneksi sijoittuneen Pittsburgh Steelersin kotikentällään. Hallitseva Super Bowl -mestari ja tällä kaudella AFC:n konferenssin kolmanneksi sijoittunut AFC:n läntisen divisioonan voittaja Kansas City Chiefs saa haasteen Miami Dolphinsilta. AFC:n eteläisen divisioonan voitti Houston Texans, joka saa vastaansa Cleveland Brownsin, joka sijoittui runkosarjassa viidenneksi.

NFC konferenssin toinen oli NFC:n itäisen divisioonan vienyt Dallas Cowboys. Kotonaan erinomaista jälkeä tehnyt joukkue saa vastaansa ensimmäisellä kierroksella konferenssin seitsemänneksi sijoittuneen Green Bay Packersin. Kolmas konferenssissa oli NFC:n pohjoisen divisioonan voittaja Detroit Lions. Lions saa vastaansa vuoden 2022 Super Bowl -mestari Los Angeles Ramsin. Rams oli konferenssissa sijalla kuusi. NFC:n eteläisen divisioonan vei nimiinsä Tampa Bay Buccaneers. Vuoden 2021 Super Bowl -mestari kohtaa viime vuoden Super Bowlin hävinneen osapuolen eli Philadelphia Eaglesin.

Villi kortti -kierroksen heikoin jatkoonpääsijä kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella konferenssin voittaneen joukkueen. Näiden otteluiden voittajat kohtaavat konferenssin finaaleissa vajaan kolmen viikon kuluttua ja konferenssin voittajat etenevät Super Bowliin.

Pudotuspeliparit ensimmäiselle kierrokselle

AFC
(2) Buffalo Bills vs. (7) Pittsburgh Steelers
(3) Kansas City Chiefs vs. (6) Miami Dolphins
(4) Houston Texans vs. (5) Cleveland Browns

NFC
(2) Dallas Cowboys vs. (7) Green Bay Packers
(3) Detroit Lions vs. (6) Los Angeles Rams
(4) Tampa Bay Buccaneers vs. (5) Philadelphia Eagles

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo