Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tiukka paikalliskamppailu NBA:ssa – Supertähti LeBron James johti Lakersin voittoon

Los Angeles Lakersin LeBron James
AOP

Los Angeles Lakers katkaisi neljän ottelun tappioputkensa kaatamalla Los Angeles Clippersin NBA:ssa viime yönä Suomen aikaa koriluvuin 103-106.

Supertähti LeBron James johdatti Lakersin voittoon 25 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja seitsemällä syötöllä. Anthony Davis heitti 22 pistettä ja napsi 10 levypalloa ja Taurean Prince heitti ottelun loppuhetkillä ratkaisevan kolmen pisteen heiton Lakersille.

– Pelasimme kuin olisimme olleet pakkovoiton edessä. Tiedämme, mitä meillä on pukuhuoneessa. Tiedämme, mitä voittaminen vaatii ja näytimme sen tänään, Davis summasi ottelusta.

Davis ylisti voiton jälkeen koko joukkuetta ja näki voiton hyvän yhteispelin tuloksena.

– Mestaruuksia ja koripallo-otteluita voitetaan vain ‘muiden’ avulla. Ja nämä kaverit pelasivat tänään ilmiömäisesti. Ja kun he pelaavat hyvin, se tekee minun ja Bronin työn paljon helpommaksi.

Lakers juhli muutama viikko sitten NBA:n historian ensimmäisen in-season turnauksen voittoa. Tämän jälkeen joukkueen suunta on kuitenkin ollut alas ja se on voittanut viimeisestä 14 ottelustaan ainoastaan neljä.

– Meidän on jatkettava pelimme parantamista. Tämä päivä oli parempaa peliä meiltä, mutta se ei silti poista sitä, miten olemme pelanneet viimeiset 11, 12 peliä, James totesi.

Clippers puolestaan on ollut viime viikot hyvässä vireessä. Se tuli otteluun taskussaan 14 voittoa viimeisestä 16 ottelusta. Lakers onnistui kuitenkin erityisen hyvin pitämään Clippersin pois hyviltä heittopaikoilta ja piti paikallisvastustajansa 39.6 prosentissa heitoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo