Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Viime kauden tenniskomeetta suosikkina Adelaideen

Chilen Nicolas Jarry aiheutti jättiyllätyksen Kiinassa.
AOP

Maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa käynnistyy toinen viikko tennisvuonna 2024. ATP-kiertueella pelataan kaksi ATP-250 -tasoista turnausta ja samaan aikaan pelataan Australian avointen karsintoja. ATP-turnaukset pelataan Australian Adelaidessa ja Uuden-Seelannin Aucklandissa. Adelaiden kisassa on mukana viime kaudella erinomaista jälkeä tehneitä pelaajia.

Adelaiden ATP-turnaus käynnistyy varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa. Ensimmäisen kierroksen ottelut käynnistyvät kello 6.00 Suomen aikaa.

Turnaukseen ykkössijoitettuna pelaajana lähtee Yhdysvaltain Tommy Paul. ATP-listalla rankingia 13 pitävä 26-vuotias yhdysvaltalainen on pelannut viimeksi Pariisin Masters-turnauksessa marraskuussa. Tuolloin matka päättyi toiselle kierrokselle. US Openissa Paul eteni viime syksynä neljännelle kierrokselle, jossa tappio tuli välieriin edenneelle Ben Sheltonille. Davis Cupissa US Openin jälkeen Paul taipui Emil Ruusuvuorelle suoraan kahdessa erässä.

Turnauksen kakkossijoitettu pelaaja on Chilen Nicolas Jarry. Jarry karsi viime vuonna Australian avoimiin ja tiputti karsinnoissa Suomen Otto Virtasen jatkosta. Chileläinen pelasi koko uransa kannalta merkittävän kauden, sillä Jarry nosti rankinginsa sijalle 19 ja pääsee sijoitettuna Australian avoimiin tänä vuonna.

Jarry pelasi joulu-tammikuun vaihteessa kaksi United Cupin ottelua Kanadaa ja Kreikkaa vastaan. Kummastakin tilille tuli voitto. Syksyn paras tulos tuli Shanghain Masters-turnauksessa, jossa matka päättyi puolivälieriin Bulgarian Grigor Dimitrovia vastaan, joka voitti vuoden 2024 ensimmäisen viikon turnauksen Brisbanessa.

Jarry kohtaa toisen kierroksen ottelussa joko Italian Matteo Arnaldin tai Unkarin Marton Fucsovicsin. Kumpikin pelaaja on varsin sopiva vastus chileläiselle ensimmäiseen otteluun Adelaiden kisassa. Mahdollisessa puolivälierässä sijoitettuna pelaajana odottaisi Tshekin Jiri Lehecka, mikäli tämä hoitaa kaksi ensimmäistä otteluaan.

Ykkössijoitettu Paul kohtaa toisella kierroksella ensimmäisessä ottelussaan karsijan. Puolivälierässä odottaa mahdollisesti sijoitettuna pelaajana kuudenneksi sijoitettu Argentiinan Sebastian Baez. Kohtaa koko turnauksen ensimmäisessä ottelussa Iso-Britannian Jack Draperin ja toisella kierroksella tämän ottelun voittaja kohtaa joko Mackenzie McDonaldin tai Serbian Miomir Kecmanovicin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis