Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hallitseva mestari käänsi kelkan! – Snookerin arvoturnauksessa jäätävä ottelu

Snookertähti Judd Trump jatkoon The Mastersissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on käynnissä tällä hetkellä todellinen huipputurnaus, kun pelaajien arvostama The Masters on käynnissä. Tiensä Alexandra Palacessa pelattavaan turnauksen puolivälieriin on selvittänyt jo viisi pelaajaa. Tuorein puolivälieräpaikan varmistanut snookertähti on turnauksen hallitseva mestari ja urallaan maailmanmestaruudenkin voittanut englantilaispelaaja.

Englannin pääkaupungissa Lontoossa sijaitsevassa Alexandra Palacessa nähtiin tiistai-iltapäivänä todella mahtava snookertaistelu The Mastersin ensimmäisellä kierroksella. Turnauksen hallitseva mestari Judd Trump käänsi trillerin maanmiestään Kyren Wilsonia vastaan nimiinsä 6-5 -lukemin.

Ottelun katkaisuerä oli huima trilleri, sillä Wilson eteni 11. erässä huimalla 51 pisteen sarjalla jo 55-0 -johtoon, mutta siniseltä valkoisen lyönti punaiselle epäonnistui. Englantilainen löi punaisen keskipussista niukasti ohi ja Trumpille jäi erinomainen tilaisuus tyhjentää pöytä. Trump teki viimeiseen sarjaan 65 pistettä, ja voitti erän 65-55 -lukemin.

Ensimmäisen kierroksen otteluun Wilson sai erinomaisen alun, sillä parhaimmillaan MM-finaalissa pelannut englantilainen johti ottelua jo 3-0 tehtyään 65 ja 76 pisteen sarjat sekä voitettuaan kolmannen erän kovan taistelun jälkeen. Tämän jälkeen alkoi Trumpin kiri ja maailmanmestaruuden vuonna 2019 voittanut otti viisi erää putkeen. Näissä Trump teki kolme yli 50 pisteen sarjaa ottelun ainoan sadan sarjansa, kun englantilainen teki 101 pistettä.

Wilson nousi ottelussa vielä tasoihin voitettuaan kaksi turvalyöntitaistelua sisältänyttä erää.

Trump kohtaa turnauksen puolivälierässä Ali Carterin, joka selvitti tieltään Walesin Mark Williamsin maanantaina. Ottelu on luvassa perjantaina kello 15.00.

Tiistain myöhäisillan ottelussa kohtaavat Australian Neil Robertson ja Englannin Barry Hawkins.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut