Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen tulessa! – NBA:n mestarisuosikki kaatui hurjalla esityksellä

Lauri Markkanen, Utah Jazz
AOP

Milwaukee Bucksin tähtisikermä ei saanut Lauri Markkasen johtamaa Utah Jazzia horjumaan NBA:ssa viime yönä.

Lauri Markkasen Utah Jazz kaatoi viime yönä Suomen aikaa Milwaukee Bucksin komeasti 132-116.

Bucksin supertähden Giannis Antetokounmpon tripla-tupla ei Jazzia vastaan riittänyt. Vierailija Utah pelasi erityisesti hyökkäyspäässä fiksusti ja liikutti palloa vahvasti, löytäen avoimia pelaajia.

Suomen koripallotähti Markkanen heitti ottelussa 21 pistettä ja kahmi 14 levypalloa. Jazz onnistui jakamaan pistevastuuta laajalle, sillä myös Jordan Clarkson heitti 21 pistettä ja John Collins, Collin Sexton sekä Keyonte George heittivät jokainen 19 pistettä.

Utah pelasi myös kautensa toistaiseksi parhaan ensimmäisen puoliajan ja johti tauolla jopa 77-46. Jazz löysi Bucksin puolustuksen heikot kohdat ja hyödynsi ne häikäilemättä. Ensimmäisellä puoliajalla Jazz heitti 30:sta kolmen pisteen yrityksestään 16 sisään.

Kolmannella neljänneksellä Bucks sai kiinni pelin juonesta ja esti Jazzia pääsemästä vapaisiin kolmen pisteen heittoihin. 44 pisteen neljänneksellä Bucks kirikin itsensä hetkellisesti mukaan peliin, mutta viimeisen neljänneksen lopulla Jazz karkasi jälleen muun muassa Markkasen ison kolmen pisteen heiton seurauksena.

Seuraavaksi Markkasta ja Jazzia odottaa jälleen kova haaste, kun se palaa kotiparketille ja isännöi torstain vastaisena yönä NBA:n hallitsevaa mestaria Denver Nuggetsia.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo