Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Maksimi hämmästytti! – Ronnie O’Sullivan jatkoon Mastersissa

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin maailmankiertueen kauden toinen triple crown -turnaus eli The Masters on päässyt vauhtiin Englannin pääkaupungissa Lontoossa. Turnauksen toinen pelipäivä piti sisällään kotiyleisön kannalta varsin maukkaan ottelun, kun UK Championshipin joulukuussa voittanut Ronnie O’Sullivan asteli yleisön eteen.

Snookerin The Masters -turnaus on käynnistynyt Lontoossa. Kaksi ensimmäistä pelipäivää on kutsuturnausta takana ja yllätyksiä on nähty. Maanantain ensimmäinen ottelu ei yllätyksiä pitänyt sisällään, sillä Englannin Ronnie O’Sullivan murskasi omassa ottelussaan Kiinan Ding Junhuin. O’Sullivan oli ottelussa omaa luokkaansa vieden sen nimiinsä 6-3 -lukemin.

O’Sullivan tykitti ottelussa 4-0 -johtoon tekemällä yhden sadan pisteen lyöntisarjan. Tauon jälkeen Ding tuli kuitenkin vahvana takaisin ja voitti viidennen erän. Kuudenteen erään Ding teki 92 pisteen sarjan ja satanen jäi syntymättä, kun kiinalainen löi helpon punaisen keskipussista ohi. Tämän jälkeen kiinalaiselta nähtiin huima suoritus, kun tämä teki maksimisarjan eli 147 pisteen lyöntisarjan.

Maksimi oli The Masters -turnauksen historian neljäs, mutta Dingille uran toinen. Koko uralla kiinalainen on tehnyt kahdeksan maksimia.

Kiinalainen sai vielä loistavan mahdollisuuden kahdeksannessa erässä nousta peliin mukaan, mutta helppo pussitusvirhe vesitti yrityksen ja O’Sullivan vei erän illan toisella sadan pisteen sarjallaan. Yhdeksänteen erään O’Sullivan teki kaksi yli 40 pisteen sarjaa ja viimeisteli ottelun nimiinsä.

O’Sullivan kohtaa puolivälierässä joko Australian Neil Robertsonin tai Englannin Barry Hawkinsin. Miehet kohtaavat toisensa tiistaina myöhäisillan ottelussa, joka käynnistyy kello 21.00 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut