Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL-seuralle jättimäinen takaisku! – Supertähti ulkona ensimmäisestä pudotuspeliottelusta

Pittsburgh Steelersin T.J. Watt on sivussa ensimmäisestä pudotuspeliottelusta.
AOP

NFL:ssä käynnistyy lauantaina pudotuspelit kahdella ensimmäisellä ottelulla. Sunnuntaina ohjelmassa on kolme ottelua ja tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelataan kuudes sekä samalla viimeinen ensimmäisen kierroksen ottelu. Sunnuntaina nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu heti kahdeksalta illalla Suomen aikaa, kun AFC konferenssissa toiseksi noussut Buffalo Bills isännöi Pittsburgh Steelersiä.

Sean McDermottin valmentama Buffalo Bills nappasi jo neljännellä kaudella putkeen AFC konferenssin itäisen divisioonan voiton nimiinsä. Läpi 2000-luvun alun AFC:n itäinen divisioona on ollut New England Patriotsin heiniä, mutta Tom Bradyn siirryttyä Tampa Bay Buccaneersin riveihin ja myöhemmin lopetettua uransa Bills on noussut ykköseksi.

Bills varmisti divisioonan ykköstilan ja kotiedun aina toiselle kierrokselle asti kaadettuaan Miami Dolphinsin vieraissa 21-14 -lukemin. Ottelu maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa ja oli samalla runkosarjan viimeinen kamppailu.

Mike Tomlinin valmentama Pittsburgh Steelers selvitti tiensä pudotuspeleihin viimeisenä joukkueena AFC konferenssissa. Tämä ratkesi, kun Jacksonville Jaguars taipui Tennessee Titansin vieraana 28-20 -lukemin. Steelers joutuu kuitenkin ikävistä lähtökohdista villi kortti -kierroksen pudotuspeliotteluun. Steelersin puolustuksen supertähti T.J. Watt ei pysty pelaamaan ottelussa Baltimore Ravensia vastaan tulleen polvivamman takia.

– Tietenkin pelaaminen ilman Wattia on todella merkittävä tekijä, mutta täytyy olla rehellinen. Olemme pelanneet läpi kauden ilman tärkeitä pelaajia. Tämä on taas yksi mahdollisuus meidän joukkueelle todistaa epäilyt vääriksi. Wattin korvaaminen ei tule olemaan yhden miehen homma, kertoi Tomlin tiistaina.

Steelersin pelinrakentajana Billsiä vastaan jatkaa Mason Rudolph, joka on johdattanut joukkueen kolmeen perättäiseen voittoon saatua aloitusvuoron viikolla 16.

– Me haluamme vain pysyä kiinni kuumassa pelaajassa. Olemme olleet tiukoissa tilanteissa ja Rudolph on niistä selviytynyt erinomaisesti, joten miksi emme jatkaisi samalla kaavalla, kun hän on sen ansainnut, päätti Tomlin.

Steelers saattaa saada pudotuspeliotteluun takakentän puolustaja Minkah Fitzpatrickin takaisin. Fitzpatrick loukkaantui viikolla 15 Indianapolis Coltsia vastaan pelatussa ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo