Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Todellinen mahalasku! – Davis Cupissa loistanut suomalainen ulos Australian avoimista

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Australian avointen karsinnat saatiin käyntiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Karsintojen piti käynnistyä jo maanantain vastaisena yönä Melbournessa, mutta kaupungissa satoi vettä niin rajusti, että pelejä pystytty pelaamaan. Tämä tarkoitti myös sitä, että suomalainen nähtiin karsinnoissa ensimmäistä kertaa tulessa, mutta jatkoa otteluille ei ole luvassa.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja, ATP-rankingia 168 kantava Otto Virtanen koki ruman tappion Australian avointen karsinnassa. Virtanen jäi täysin italialaisveteraani Andrea Vavassorin jyrän alle häviten ottelun 6-0, 6-3 -erin.

Virtasen ottelu oli helppojen virheiden sävyttämä. Ensimmäisessä erässä suomalainen syötti kolme kaksoisvirhettä ja voitti ykkössyötöistään vain 46 prosenttia. Toiseen erään Virtanen pommitti kolme ässää ja syötti kolme kaksoisvirhettä, mutta teki edelleen liikaa helppoja virheitä. Vavassori ei hävinnyt toisessa erässä pistettäkään ykkössyötöllä, joka osui ruutuun 53 prosentin varmuudella.

Vavassori kohtaa karsintojen toisella kierroksella toisen kokeneen pelaajan. 28-vuotias italialainen kohtaa toisella kierroksella Belgian Kimmer Coppejansin, joka kaatoi 16. karsinnoissa sijoitetun Argentiinan Thiago Agustin Tiranten kolmieräisessä taistossa. 29-vuotias Coppejans on aloittanut kauden hyvin, sillä Nonthaburin kisassa Thaimaassa belgialainen eteni toiselle kierrokselle.

Ottelun voittaja kohtaa karsintojen finaalissa Unkarin Mate Valkuszin tai Argentiinan 23-vuotiaan Francisco Comesanan. Comesana on sijoitettu 17. ATP-rankingia 123 hallussaan pitävä Comesana kaatoi Japanin Yuta Shimizun suoraan kahdessa erässä.

Virtasen kausi jatkuu tammikuun lopulla Teneriffan haastajakiertueen turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis