Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Jättiyllätys! – NFL:ssä kovaa jälkeä tehnyt valmentaja menetti työpaikkansa

Tennessee Titansin entinen päävalmentaja Mike Vrabel.
AOP

NFL:ssä tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Tennessee Titans on päätynyt rajuun ratkaisuun. Vielä helmikuussa 2022 sarjan parhaaksi päävalmentajaksi valittu Titans luotsi sai lähteä, vaikka joukkue menestyi heikolla kokoonpanolla varsin hyvin.

Kuusi voittoa tällä kaudella voittanut AFC konferenssin eteläisen divisioonan Tennessee Titans on antanut potkut pitkäaikaiselle päävalmentajalleen Mike Vrabelille. Vrabel valmensi organisaatiota kuuden kauden ajan ja kolmella kaudella tie vei aina pudotuspeleihin.

Kahdella edellisellä kaudella putkeen Titans on jäänyt ilman pudotuspelipaikkaa voitettuaan 13 ja hävittyään 22 ottelua.

Paras saldo Titansille oli 12 voittoa vuonna 2021, jolloin joukkue voitti AFC:n eteläisen divisioonan, mutta hävisi heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Talvella 2020 Vrabelin valmennuksessa Titans eteni konferenssifinaaliin, mutta Kansas City Chiefs oli vahvempi 35-24 -lukemin. Chiefs eteni lopulta Super Bowliin kaadettuaan San Francisco 49ersin.

– NFL:ssä kaikki muuttuu ja kehittyy koko ajan. Meillä alkoi organisaatiossa urheilupuolen muutokset jo viime kaudella, kun Ran Carthon tuli GM:ksi. Vrabelin potkut olivat vaikea tehtävä, mutta nyt joukkue tarvitsee uusia tuulia, kommentoi omistaja Amy Adams Strunk.

48-vuotias Vrabel on NFL:n valmentajamarkkinoilla varmasti haluttu mies. NFL:ssä runkosarjan jälkeinen maanantai ja tiistai ovat tuulisia päiviä, joten uusia työpaikkoja on tarjolla riittämiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo