Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:stä jättimäinen uutinen! – Kokenut päävalmentaja ylennettiin

Pete Carroll ei jatka Seattle Seahawksin päävalmentajana.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon Yhdysvaltain huippusarja NFL:ssä on nähty läpi viikon mielenkiintoisia siirtoja joukkueiden valmentajaosastolla. Pitkään NFL:n huippuseuroihin lukeutunut Seattle Seahawks teki myös muista hieman poikkeavan ratkaisun päävalmentajansa suhteen.

Tällä kaudella yhdeksän voittoa NFL:ssä ottanut Seattle Seahawks jäi ulos pudotuspeleistä. Seahawks sijoittui NFC:n läntisessä divisioonassa kolmanneksi San Francisco 49ersin ja Los Angeles Ramsin jälkeen. 49ers voitti koko konferenssin, kun Rams sijoittui kuudenneksi.

Seahawksin seurahistorian pisimpään päävalmentajana toiminut Pete Carroll on siirretty uusiin tehtäviin päävalmentajan paikalta. 14 vuoden aikana Carrollin johdolla Seahawks eteni kymmenen kertaa pudotuspeleihin ja voitti Super Bowlin kertaalleen.

Seahawks pääsi yrittämään Super Bowlin voittoa kahdesti, mutta toinen yritys päättyi pelinrakentaja Russell Wilsonin dramaattiseen syötönkatkoon vain muutama jaardi maalista New England Patriotsia vastaan.

– Carroll on koko organisaation historian voitokkain valmentaja ja toi tänne meidän ensimmäisen Super Bowlin. Hän on luonut todella merkittävän kulttuurin Seahawksiin loistavalla työllä, kommentoi seuran omistaja Jody Allen.

Carroll toimii jatkossa organisaation neuvonantajana.

– Hänen kokemuksellaan on todella suuri arvo jatkossa. Hän osaa luoda voittavaa ja menestyksekästä kulttuuria seuraan, jatkoi Allen.

Uudeksi päävalmentajaksi Seahawksiin vahvimmin on tyrkyllä Dallas Cowboysin puolustuksen koordinaattorina toimiva Dan Quinn. Quinnilla on neljältä kaudelta kokemusta Seahawksin organisaatiosta 2010-luvun vaihteesta.

Quinn toimi vuoden 2017 Super Bowlissa Atlanta Falconsin päävalmentajana, kun Falcons taipui Carrollin Seahawksin tavoin dramaattisesti Patriotsille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo