Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Raptorsin valmentajalta täyslaidallinen tuomaristolle: “Tämä on häpeällistä”

Darko Rajakovic, päävalmentaja, Toronto Raptors, NBA.
AOP

Toronto Raptorsin valmentaja Darko Rajakovic osoitti raivokkaasti mieltään tuomarityöskentelyä kohtaan Los Angeles Lakersia vastaan pelatun ottelun jälkeen. Lakers pääsi heittämään peräti 23 vapaaheittoa neljännellä neljänneksellä kaataessaan Raptorsin lukemin 132-131.

Darko Rajakovic, Toronto Raptorsia ensimmäistä vuotta käskyttävä serbialainen päävalmentaja, arvosteli pelin vapaaheittojen epätasaisuutta sen jälkeen, kun Los Angeles Lakers kukisti Raptorsin tiukan kamppailun jälkeen. Lakersin Anthony Davis teki neljännellä neljänneksellä 20 pistettä 41 pisteestään ja onnistui 11 kertaa vapaaheittoviivalta.

– Tämä on törkeää. Se, mitä tänään tapahtui, on todella syvältä, Rajakovic manasi Star Tribunen mukaan.

– Tämä on häpeällistä. Häpeä tuomareille. Häpeä liigalle, että se sallii tämän. Kaksikymmentäkolme vapaaheittoa heille, ja me saamme kaksi vapaaheittoa neljännellä neljänneksellä? Miten tätä peliä pitäisi pelata? Ymmärrän kyllä supertähtien kunnioittamisen ja kaiken sellaisen, mutta meidänkin joukkueessamme on tähtipelaajia.

– Oliko heidän (Lakers) oli pakko voittaa tänään? Jos näin on, niin kertokaa meille, niin emme saavu paikalle ensi kerralla. Antakaa heille vain voitto. Mutta tämä ei ollut reilua, eikä tämä ole meille ensimmäinen kerta, Rajakovic päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo