Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-pomo selittää tallin shokkipäätöstä: “Se, mitä meillä oli, ei toiminut”

Gene Haas
AOP

Gene Haas paljastaa, että päätös hankkiutua eroon Günther Steinerista johtui heikoista tuloksista. Haas kertoo myös, ettei häntä kiinnosta olla viimeinen F1:n pistetaulukossa.

Keskiviikkona F1-maailmaa ravisteli shokeeraava uutinen, kun Günther Steiner sai lähtöpassit Haasilta. Steiner oli F1-tallin perustamisessa mukana 10 vuotta sitten. Ayao Komatsu nimitettiin tiimin uudeksi tallipäällikköksi.

Haas päätti olla uusimatta 58-vuotiaan Steinerin sopimusta, mutta koska mies ei antanut minkäänlaista lausuntoa asiasta, on todennäköistä, ettei työsuhde päättynyt yhteisymmärryksessä.

Steiner oli yksi suosituimmista hahmoista Haasin pilttuussa, kiitos pitkälti Netflixin Drive to Survive -dokkarisarjan menestyksen.

Tulokset radalla eivät kuitenkaan olleet viime vuosina olleet hyviä, ja tiimi jäi viimeiseksi vuosina 2021 ja 2023, ja tästä syystä Haas on päättänyt kokeilla erilaista lähestymistapaa.

– Kyse oli suorituskyvystä, tiimin omistaja Gene Haas kertoi.

– Olemme ajaneet kahdeksan vuoden aikana yli 160 kilpailua, mutta emme ole koskaan nousseet palkintopallille. Parina viime vuonna olemme sijoittuneet kymmenenneksi tai yhdeksänneksi.

– En yritä vierittää kaikkea Güntherin syyksi, mutta päätimme kokeilla jotain uutta, sillä se, mitä meillä oli, ei toiminut.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1