Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Utah Jazz jatkaa hurjaa virettään! – Nyt kaatui NBA:n hallitseva mestari

Lauri Markkasen Utah Jazz kaatoi NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz otti kovan päänahan viime yönä NBA:ssa kun se kaatoi kotikentällään liigan hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin korein 124-111.

Jazz on ollut viime viikot hurjassa vireessä ja Nuggets-voitto olikin joukkueelle jo yhdeksäs viimeiseen yhteentoista peliin. Viimeisissä viidessä pelissään Jazz on nyt kaatanut kolme NBA:n kärkijoukkuetta: Philadelphia 76ersin ja Milwaukee Bucksin vieraissa sekä nyt Nuggetsin kotona.

– Se, miten he kannustavat toisiaan, liikuttavat palloa ja pelaavat todella yhtenä joukkueena, tuntuu hyvältä, Jazzin valmentaja Will Hardy hehkutti pelin jälkeen.

Lauri Markkanen pussitti ottelussa 26 pistettä ja kahmi 12 levypalloa. Jazzin paras pistemies oli tällä kertaa kuitenkin Jordan Clarkson, joka heitti 27 pistettä ja antoi yhdeksän syöttöä.

Myös Markkanen korosti pelin jälkeen joukkueen yhteispeliä sekä yhteisöllisyyttä.

– Rakennamme kemiaa ja opettelemme todella identiteettiämme, miten pelata pallon molemmilla puolilla – pelaamme todella yhdessä, suomalainen summasi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli jälleen Jazzilta vahva ja se johti puoliajalle lähdettäessä 71-53. Kolmannella neljänneksellä Nuggets sai kavennettua Jazzin johtoa hetkellisesti, mutta kotijoukkue vastasi nopeasti vahvalla pariminuuttisella.

Salt Lake City on ollut viime vuosina Denverille vaikea vierailukohde, eikä Nuggetsille ole irronnut Jazzin kotiparketilta voittoa sitten helmikuun 2020.

Seuraavan kerran Markkanen ja Jazz ovat tulessa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa Toronto Raptorsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo