Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Mitä NBA:n hallitsevalle mestarille tapahtui?: “Jos jatkamme näin, olemme matkalla todelliseen syöksylaskuun”

Denver Nuggetsin päävalmentaja Michael Malone
AOP

Kovassa vireessä oleva Utah Jazz kaatoi Lauri Markkasen johdolla viime yönä NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin korein 124-111.

Jazz on toki tällä hetkellä kovassa vireessä ja joukkueen yhteispeli näyttää kentällä sujuvalta sekä tuottaa tulosta. Huomionarvoista oli kuitenkin Nuggetsin vaatimaton esitys. Hallitseva mestari ei tahtonut pysyä kotijoukkueen vauhdissa lainkaan.

Se huolestutti myös Denverin päävalmentajaa Michael Malonea.

– He pelasivat kovempaa kuin me. Se oli minusta kaikkein ilmeisin asia.

– He tulivat otteluun valtavalla energialla ja hyökkäsivät 48 minuuttia. Ja jos rehellisiä ollaan, emme päässeet mielestäni lähellekään sitä tasoa, Malone myönsi.

Denverin pelistä paistoi turhautuminen, kun se yritti keksiä keinoja Utahin pysäyttämiseen. Jazz aloitti ottelun vahvasti ja johti puoliajalla jo 71-53. Kolmannella neljänneksellä Nuggets sai kavennettua Jazzin 23-pisteen johtoa hetkellisesti, mutta kotijoukkue vastasi vahvalla pariminuuttisella ja karkasi jälleen.

Denverin supertähti Nikola Jokic oli silminnähden turhautunut, kun Lauri Markkanen venytti lay-upilla Jazzin johdon taas 20 pisteeseen ja serbialaistähti paiskasi pallon kentällä pettyneenä.

– Jos jatkamme näin, olemme matkalla todelliseen syöksylaskuun, Malone varoitti.

– Se on todellisuus tällä hetkellä. Pelaamme todella lahjakkaita joukkueita vastaan ja jos emme ole valmiita tekemään töitä voiton eteen, tulee lisää tällaisia iltoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo