Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Yksi aikakausi päätökseen – Patriotsin menestysvalmentaja jättää työnsä: “Meillä oli visio…”

Bill Belichick
AOP

New England Patriotsin ja valmentaja Bill Belichickin tiet eroavat, osapuolet ilmoittivat torstaina. Belichick voitti Patriotsin kanssa kuusi Super Bowlia ja oli mukana luomassa yhtä NFL:n historian menestyneimmistä dynastioista.

Bill Belichickin lähtö Patriotsista 24 vuoden jälkeen päättää merkittävän uran, jota määritteli dominoiva kausi toisensa jälkeen. Patriots saavutti Belichickin alaisuudessa yhteensä 333 voittoa. Enemmän voittoja on kerännyt ainoastaan Miami Dolphinsia luotsannut Don Shula (347).

Belichickin lähdöstä tiedotettiin virallisesti torstaina.

– Meillä oli visio voittavan mestaruusjoukkueen rakentamisesta, ja tämä matka on ylittänyt villeimmätkin unelmani ja odotukseni. Se menestyksen määrä, jonka pystyimme saavuttamaan yhdessä, onnistui vain kovalla työllä ja niin monien ihmisten panoksella, Belichick kertoi NPR:n mukaan.

Yhdessä pelinrakentaja Tom Bradyn kanssa Belichick johti Patriotsin 17 divisioonan mestaruuteen ja yhteensä yhdeksään Super Bowl -otteluun. Kuusi näistä päättyi Patriotsin voittoon.

Bradyn ja Belichickin yhteydestä kasvoi yksi menestyneimmistä valmentaja-pelinrakentaja-tandemeista, joita amerikkalainen jalkapallo on koskaan nähnyt. Mutta kun Brady jätti Patriotsin maaliskuussa 2020, joukkue ei pystynyt toistamaan aiempaa menestystään.

Patriots on pelannut Bradyn lähdön jälkeen 29-38 rekordilla ja jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle kolme kertaa neljän edelliskauden aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo