Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton voittoputki tenniksessä! – Chileläinen hurjassa vireessä Australian avoimiin

Chilen Alejandro Tabilo.
AOP

Aucklandissa Uudessa-Seelannissa pelataan tällä viikolla ATP-kiertueen ATP-250 -tason kilpailua. Turnauksen loppuotteluun on selvittänyt tiensä kaksi hyvinkin epätyypillistä nimeä, kun Chilen Alejandro Tabilo kohtaa lauantaina pelattavassa loppuottelussa Japanin Taro Danielin. Kummallekin ATP-finaali on uran ensimmäinen.

Chilen Alejandro Tabilo on yksi alkuvuoden valopilkuista tenniskentillä. Tabilo on edennyt ATP-250 -tason kilpailussa Aucklandissa loppuotteluun kaatamalla Ranskan kuudenneksi sijoitetun Arthur Filsin suoraan kahdessa erässä. Tabilo oli vahvempi 6-2, 7-5 -lukemin oltuaan toisessa erässä jo murron perässä

Aucklandin turnaukseen Tabilo selvitti tiensä karsintojen kautta voittamalla kaksi ottelua. Puolivälierissä chileläinen sai luovutusvoiton Cameron Norrielta, kuten myös Filsin puolivälierävastustaja Saksan Daniel Altmaier luovutti avauserän jälkeen, joten varsinaista lepoetua ei kertynyt.

Tabilon vuodenvaihde on ollut maaginen, sillä Aucklandin finaaliin 26-vuotias chileläinen tulee 12 ottelun voittoputkessa. Tabilo voitti Brasiliassa pelatun haastajakiertueen turnauksen vuoden 2023 puolella marraskuussa karsijana. Nyt chileläisellä on samanlainen vire päällä maapallon toisella puolella.

Finaalissa vastaan asettuva Japanin Taro Daniel höykytti välierässä ykkössijoitettua Yhdysvaltain Ben Sheltonia. US Openin välierässä viime syksynä esiintynyt Shelton hävisi japanilaiselle erin 7-5, 7-6 menettämällä syöttönsä kertaalleen.

Viikonloppuna Melbournessa käynnistyvässä Australian avoimessa Grand Slam -turnauksessa Tabilo kohtaa Yhdysvaltain karsijan Aleksandar Kovacevicin ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis