Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Erityislaatuista pelikieltoa kärsivä NBA:n supertähti katuvana: “Olen maksanut joukkueelleni tarpeeksi”

Draymond Green, Golden State Warriors
AOP

Golden State Warriorsin supertähti Draymond Green vaikuttaisi viimeinkin ottaneen opikseen toistuvista epäurheilijamaisista tempuistaan.

Toistaiseksi voimassa olevaa pelikieltoa kärsivä Draymond Green palasi tällä viikolla Golden State Warriorsin harjoituksiin. Joukkuekaverit toivottivat tämän aplodien saattelemana takaisin, mutta Green ei kokenut ansaitsevansa vastaanottoa.

– Olen maksanut joukkueelleni jo tarpeeksi. Olen maksanut koko organisaatiolle tarpeeksi, Green totesi katuvana lehdistötilaisuudessa aiemmin tällä viikolla.

– Tämä ei ole sellainen tilanne, jossa voin vain sanoa ‘okei, otan aikani ja palaan takaisin kun pystyn’. Ei, aiheutin tämän itse, enkä saa armoa, Green ruoski itseään.

Green tunnetaan tulisena pelaajana, joka harvemmin pyytelee kohuttuja temppujaan anteeksi. Mies on saanut urallaan useampia pelikieltoja epäurheilijamaisten tekojensa vuoksi, mutta kaava näyttää toistuvan aina vaan uudestaan.

Greenin viimeisin temppu oli kuitenkin NBA:lle vihdoin tarpeeksi ja liiga antoi miehelle toistaiseksi voimassa olevan pelikiellon tämän huitaistua Phoenix Sunsin Jusuf Nurkicia suoraan kasvoihin voimalla pelitilanteessa.

NBA asetti tiukat ehdot, jotka Greenin on täytettävä ennen kuin tämä voi palata parketille. Osana NBA:n ehtoja, Green onkin viettänyt viimeiset viikon terapiassa, käyden läpi syitä aggressiiviselle käyttäytymiselleen.

Mies myönsi, että tauko koripallosta tuli tarpeeseen ja irrottamalla itsensä pelistä, Green pystyi näkemään mitä tarvitsee pystyäkseen muuttamaan toimintatapojaan.

– Kun olet sisällä tilanteessa, on vaikeaa nähdä sitä, mikä on välttämätöntä nähdä, mies myönsi.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo