Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen Utah Jazzille ei löydy pysäyttäjää! – Kova voittoputki kotona sai jatkoa

Lauri Markkanen johdatti Utah Jazzin voittoon Toronto Raptorsista
AOP

Tällä kertaa jalkoihin jäi Toronto Raptors, kun Utah Jazz jatkoi kovaa marssiaan NBA:ssa.

Utah Jazzin kova vire, erityisesti kotiparketilla, jatkui kun joukkue kaatoi viime yönä Suomen aikaa NBA:ssa Toronto Raptorsin koriluvuin 145-113.

Jazzin voittoa johdatti, vastikää Vuoden urheilija -palkinnon pokannut, Lauri Markkanen, joka heitti 22 pistettä ja kahmi yhdeksän levypalloa. Utahin Jordan Clarkson heitti 21 pistettä ja Collin Sexton 20.

Voitto oli Jazzille jo kymmenes viimeiseen 12 otteluun sekä seitsemäs perättäinen sen kotiparketilla. Utahin hyökkäys oli todella tehokas jo sen viime ottelussa Denver Nuggetsia vastaan ja saman voiman sai kokea myös Bulls. Jazz oli korin alla pistein 58/32 vahvempi ja upotti ottelussa 21 kolmen pisteen heittoa.

– Pelimme on vain ollut hauskaa. Kun peli sujuu ja kaikki ovat osana peliä, niin tunnelma kentällä on vain todella hyvä. Ja se heijastuu mielestäni myös puolustukseen, Clarkson avasi Jazzin vahvasta vireestä.

Viime peleissään Jazz on liikuttanut palloa todella vahvasti ja myös Bulls-ottelussa kaikki kentällä olleet pelaajat osallistuivat pelin rakentamiseen. Viisi Utahin pelaaja antoi ottelussa vähintään viisi koriin johtanutta syöttöä. Se sai myös joukkueen päävalmentajan Will Hardyn hykertelemään tyytyväisenä.

– Pallo liikkuu tällä hetkellä todella hyvin. Uskon, että jokainen pelaaja tuntee itsensä osaksi sitä, mitä parhaillaan teemme, Hardy totesi.

Seuraavaksi Utahin kotiotteluiden voittoputken pyrkii katkaisemaan Los Angeles Lakers, joka saapuu Jazzin vieraaksi NBA:ssa ensi yönä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo