Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Warriorsin supertähdet vihdoinkin tulessa!: “Peli, joka meidän oli pakko voittaa”

Golden State Warriorsin supertähti Stephen Curry
AOP

Golden State Warriors taisteli itsensä voittoon Chicago Bullsista superähtien Klay Thompsonin ja Stephen Curryn johdolla.

Vaikeaa vaihetta NBA:ssa pelanneen Golden State Warriorsin viime viikkojen synkkyys sai hieman valoa, kun joukkue nousi komeaan 140-131 voittoon Chicago Bullsista viime yönä Suomen aikaa.

Warriors lähti otteluun hieman siipirikkoisena ja mieli maassa; takana sillä oli kuusi tappiota viimeisestä kahdeksasta ottelusta ja puolustuksellisesti tärkeät pelaajat, Draymond Green sekä Chris Paul, sivussa.

Warriors aloitti ottelun vahvasti, mutta puoliajalle mennessä Bulls venytti johtonsa 13 pisteeseen. Kotijoukkue Bulls sai lähes hurmiollisen vireen toisen neljänneksen loppuun ja karkasi hetkessä yli 10 pisteen johtoon.

Kuin kruunuksi ensimmäiselle puolikkaalle, Bullsin Coby White heitti vielä neljänneksen viimeisen kolmosensa kaukaa kolmen pisteen viivan takaa, aivan neljänneksen viimeisillä sekunneilla.

Toiselle puolikkaalle Warriors lähti taistelumielellä ja se kuroi Bullsin johdon nopeasti kiinni. Klay Thompson aloitti neljänneksen kahdella nopealla kolmosella, eikä hidastanut tämänkään jälkeen. Supertähti heitti lopulta viisi kolmosta ja kaikkiaan 17 pistettä neljännekseen.

Jos Thompson kantoi Warriorsia kolmannella neljänneksellä, otti supertähti Stephen Curry vetovastuun viimeiselle neljännekselle. Bulls taisteli pysyäkseen mukana pelissä, mutta Curryn 15 pistettä neljänneksellä ratkaisi voiton lopulta vierailija Warriorsille.

– Tämä oli peli, jonka tunsimme, että meidän oli pakko voittaa, varsinkin kun edessä on vierasotteluita. Kun henkemme kentällä on kohdallaan, asiat menevät yleensä niin kuin haluamme, 30 pistettä heittänyt Thompson totesi.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo