Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Jälleen todella vahva esitys Utah Jazzilta! – Lauri Markkanen pesi supertähtien vertailussa Lakersin supertähden

Lauri Markkanen, Utah Jazz
AOP

Utah Jazz kaatoi Lauri Markkasen johdolla Los Angeles Lakersin NBA:ssa korein 132-125.

Hieman hapuilevan alkukauden jälkeen, Utah Jazz on löytänyt vahvan vireen ja kaataa parhaillaan edestään joukkueita kovalla tahdilla.

Viimeisimpänä Lauri Markkasen ja Utah Jazzin jyrän alle jäi Los Angeles Lakers, joka taipui Salt Lake Cityssä viime yönä Suomen aikaa koriluvuin 132-125.

– Se on vienyt aikaa, mutta mielestäni olemme löytämässä identiteettimme molemmissa päissä kenttää ja pystymme suorittamaan illasta toiseen, Markkanen avasi ottelun jälkeen.

Markkanen johdatti Jazzin voittoon 29 pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja viidellä syötöllä. Tilastoissa, vastikää Vuoden urheilija -pystin pokannut, Markkanen päihitti muun muassa Lakersin supertähden Anthony Davisin, joka heitti 15 pistettä.

Suomalainen myös pelasi yksi-vastaan-yksi väännöt Davisia vastaan vahvasti ja ansaitsi esityksistään kehut myös Jazzin päävalmentajalta Will Hardylta.

– Mielestäni koko joukkue pelasi hyvin Davisia vastaan tänään. Lauri ansaitsee paljon kiitosta siitä. Hän pelasi suuren osan illasta mies miestä vastaan Davisia vastaan ja teki loistavaa työtä nopeudellaan ja koollaan.

– Lauri pelasi todella hyvän ottelun. Hän upotti muutamia kolmosia ja käytti fyysisyyttään hyväkseen päästäkseen vapaaheittoviivalle. Se oli mahtavaa tänään, Hardy hehkutti Sportti.comin mukaan.

Ottelun ensimmäinen neljännes oli Jazzilta hieman haparoiva, mutta toiseen neljännekseen mennessä se sai rivinsä kuntoon.

– Mielestäni puolustuksemme piristyi ensimmäisen neljänneksen jälkeen ja pystyimme pitämään sitä yllä, ja se voitti meille pelin, Markkanen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo