Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättimäinen vire sai jatkua! – Chilen yllättäjä ATP-voittoon

Chilen Alejandro Tabilo.
AOP

ATP-kiertueen vuoden 2024 turnaukset kolme ja neljä ovat tulleet päätökseen. Uudessa-Seelannissa pelattavan Aucklandin ATP-turnauksen loppuottelussa nähtiin kaksi todellista yllättäjää. Turnauksen loppuottelussa kohtasivat kaksi haastajakiertueella meritoitunutta pelaajaa, jotka lähtevät sunnuntaina käynnistyvään Australian avoimeen haastajina.

Aucklandin ATP-turnaukseen saatiin todellinen yllätysvoittaja, kun Chilen Alejandro Tabilo jatkoi hurjaa virettään. Karsijana turnaukseen sisälle päässyt chileläinen ATP-rankingin 82. eteni turnauksessa tyylikkääseen voittoon kaatamalla Japanin Taro Danielin kahdessa erässä. Tabilo vei finaalissa erässä 6-2, 7-5 -lukemin murtamalla ottelussa kolmesti japanilaisen syötön.

Tabilo pelasi vahvan viikon, sillä matkalla loppuotteluun chileläinen kaatoi toisella kierroksella Hollannin kakkospelaaja Botic van De Sandschulpin kahdessa erässä. Puolivälierässä Tabilo sai Cameron Norrielta luovutuksen ja välierässä kaatui Ranskan kuudenneksi sijoitettu Arthur Fils.

Danielia vastaan Tabilo sai ykkösen ruutuun reilun 60 prosentin varmuudella ja paukutti yhteensä kymmenen ässää. Ykkössyötöistään chileläinen voitti reilut 70 prosenttia, mikä on mahtava luku.

Ottelussa chileläinen pommittii 27 läpilyöntiä ja vain seitsemän helppoa virhettä, mikä teki lopullisen eron kaksikon välille.

Tabilo kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa käynnistyvässä Australian avoimissa ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain Aleksandar Kovacevicin. Daniel kohtaa myös yhdysvaltalaisen, kun vastaan tulee viime vuonna Wimbledonin puolivälierään edenneen Christopher Eubanksin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis