Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyrmäyskone jatkoi voittokulkuaan! Superottelu lähenee? – “Tarvitsen neljännen vyön”

Artur Beterbiev
AOP

Artur Beterbiev jatkoi menestyksekästä uraansa tyrmäämällä Callum Smithin kevyen raskaansarjan mestaruusottelussa. Beterbiev on otellut ammattilaisena 20 kertaa ja voittanut jokaisen ottelunsa tyrmäyksellä.

Venäjällä syntynyt entinen olympiavoittaja, nykyisin Kanadan lipun alla otteleva Artur Beterbiev otti viikonloppuna 20. tyrmäysvoittonsa. Beterbiev säilytti WBC-, WBO- ja IBF-kevyen raskaansarjan mestaruutensa kukistamalla Callum Smithin Quebec Cityssä. Hän johti pisteillä 58-56, 58-56 ja 59-55, kun ottelu keskeytettiin.

Beterbiev löi brittiläisen haastajansa kahdesti lattiaan seitsemännessä erässä, ennen kuin Smithin kulmaus pyysi tuomari Michael Griffiniä keskeyttämään ottelun.

38-vuotiaan Beterbievin vaikuttava voitto saattaa tarkoittaa mahdollista vöiden yhdistämisottelua venäläistä WBA:n mestaria Bivolia (22-0, 11 tyrmäystä) vastaan Riadissa myöhemmin tänä vuonna.

– Tarvitsen neljännen vyön. Se tarkoittaisi, että olen tehnyt työni tässä painoluokassa, Beterbiev kertoi The Nationalin mukaan.

Miehen tavoitteena on tulla neljän vyön aikakauden ensimmäiseksi kiistattomaksi kevyen raskaansarjan mestariksi.

Nyrkkeilypromoottori Bob Arum oli luottavaisin mielin, että Beterbiev-Bivol-ottelu järjestetään Saudi-Arabian pääkaupungissa tänä kesänä.

– Mikään ei ole vielä varmaa. Mutta ehdottomasti haluamme tehdä sen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit