Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton taistelu! – Nuori tennislupaus pisti maailman ykköstähden tiukille Australian avoimissa

Novak Djokovic eteni Australian avoimissa välieriin
AOP

Vuoden ensimmäinen Grand Slam -turnaus, Australian avoimet, on saatu tänään Australian Melbournessa käyntiin ensimmäisen kierroksen otteluilla.

Tulessa heti avauspäivänä oli turnauksen hallitseva mestari sekä maailmanlistan kärkinimi, Novak Djokovic. Serbialaistähti kohtasi avausottelussaan nuoren 18-vuotiaan kroatialaislupauksen Dino Prižmićin, joka pisti tenniksen ykköstähden tiukille.

Helpolla serbialaistähti ei missään nimessä avausottelussaan päässyt, vaikka sen lopulta erin 3-1 veikin. Kroatialaisnuorukainen haastoi maailman ykköstähteä ennakkoluulottomasti ja itsevarmoin ottein. Prižmić ei luovuttanut Djokovicille ottelussa lainkaan ilmaisia pisteitä.

Djokovic vei ottelun ensimmäisen erän vakuuttavalla esityksellä pelein 6-2, mutta joutui toisessa erässä totemaan lähes 20 vuotta nuoremman haastajansa paremmaksi. Prižmić liikkui hyvin ja pakotti erän tie-breakiin, missä Djokovic sortui helpohkoihin virheisiin ja kroatialaisnuorukainen onnistui riistämään lajin legendalta erän.

Kolmannen erän Djokovic aloitti murtamalla Prižmićin syötön, mihin kroatialainen vastasi kuitenkin nopeasti murtamalla puolestaan serbialaisen syötön. Erän viidennessä pelissä Prižmić onnistui murtamaan Djokovicin syötön toistamiseen, yli 15 minuutin pelin jälkeen.

Prižmić kuitenkin menetti oman syöttönsä vielä kahdesti ja Djokovic vei erän lopulta pelein 6-3. Serbialaisen tuuletus kertoi, ettei erävoitto tullut todellakaan helpolla.

Neljännessä erässä Prižmićin koneesta alkoi kuitenkin hieman bensa loppua ja Djokovic näytti karkaavan tylyyn erävoittoon. Prižmić sai kuitenkin vielä viimeisen rutistukset itsestään irti ja taisteli uroollisesti viimeiseen pisteeseen saakka. Djokovic voitti erän lopulta pelein 6-4 ja eteni turnauksen seuraavalle kierrokselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis