Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

32 vuoden odotus on ohi! – Detroit Lions sai NFL:ssä fanit kyyneliin

Jared Goff vei Detroit Lionsin jatkoon.
AOP

NFL:ssä on ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta takana neljä kuudesta ottelusta. Neljäs pudotuspeliottelu tarjosi ehdottomasti parasta viihdettä, kun ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Ford Fieldillä pelannut Detroit Lions nappasi voiton. Lions kaatoi kotistadionillaan Los Angeles Ramsin todella upean otatuksen jälkeen niukimmalla mahdollisella erolla.

Dan Campbellin valmentama Detroit Lions sai makeaa mahan täydeltä NFL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Lions kaatoi Sean McVayn valmentaman Los Angeles Ramsin Ford Fieldillä 24-23 -lukemin.

Voitto oli Lionsin ensimmäinen pudotuspeleissä 32 vuoteen. Edellinen voitto oli Dallas Cowboysia vastaan tammikuulta 1992. Lions oli hävinnyt pudotuspeleissä yhteensä yhdeksän ottelua kahden voitetun ottelun välissä. Kahden pudotuspeleissä pelatun kotiottelun välissä oli 30 vuotta.

Lions tekee tänä vuonna seurahistoriaa, sillä toisella kierroksella Lions pelaa kotiottelun joko Tampa Bay Buccaneersia tai Philadelphia Eaglesia vastaan. Koskaan aiemmin Lions ei ole pelannut pudotuspeleissä kahta kotiottelua.

Lionsin ykköstähti ottelussa oli tuttuun tapaan pelinrakentaja Jared Goff, joka onnistui 22 heitossa 27’llä yrityksellä. Goff keräsi heittämällä yhteensä 277 jaardia ja viimeisteli yhden touchdownin. Touchdown syntyi toisen neljänneksen puolivälissä sisemmän laitahyökkääjän Sam LaPortan toimesta.

LaPorta vei Lionsin 21-10 -johtoon. Ottelun ratkaisi lopulta potkaisija Michael Badgley 54 jaardin potkumaalilla kolmannen neljänneksen puolivälissä, joka vei Lionsin 24-17 -johtoon.

Tähtilaitahyökkääjä Amon-Ra St. Brown keräsi ottelussa yhdeksästä heitosta seitsemän koppia ja eteni yhteensä 110 jaardia. St. Brown otti ottelun viimeisen kahden minuutin aikana ottelun ratkaisseen kopin, jonka jälkeen Ford Fieldillä alkoivat juhlat kotiyleisö kyyneleet silmissään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo