Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelta melkoista tykitystä! – Uran ässäennätys on tosiasia

Emil Ruusuvuori jossain turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloitti todella vahvasti Australian avoimet. Vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa Hong Kongin ATP-turnauksen finalisti tykitti yhdysvaltalaispelaajan laulukuoroon omalla ennätyksellään, mitä tulee ässäsyöttöihin.

ATP-rankingilla 53 uuden viikon tenniskiertueella aloittava Emil Ruusuvuori käynnisti Australian avoimet tyylikkäällä ottelulla. Ruusuvuori kaatoi Yhdysvaltain Patrick Kypsonin nelieräisessä ottelussa 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 -erin ja eteni urallaan jo kolmatta kertaa Melbournessa kolmannelle kierrokselle.

Kertaakaan suomalainen ei ole kolmannelle kierrokselle edennyt Grand Slam -turnauksissa. Tämänkin vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa eteneminen 32 parhaan joukkoon on vaikeaa. Ruusuvuorta odottaa toisella Venäjän kolmanneksi sijoitettu Daniil Medvedev, joka sai ensimmäisellä kierroksella luovutusvoiton ranskalaiselta karsijalta.

Ottelu Ruusuvuoren ja Kypsonin välillä oli melkoista ässäjuhlaa, sillä Ruusuvuori syötti ottelussa 19 ässää ja viisi kaksoisvirhettä. Ykkössyöttö oli kuitenkin erinomaisella tavalla ruudussa, kun suomalaisen ykkössyöttöprosentti oli 63. Ykkössyötöistään Ruusuvuori voitti 86 prosenttia, kun taas Kypson vain 73 prosenttia.

Ruusuvuoren peruslyöntipeli oli myös korkealla tasolla, sillä suomalainen pommitti yhteensä 43 voittolyöntiä.

Ottelussa ei syötönmurroilla juuri juhlittu, sillä avauserässä Kypson käytti Ruusuvuoren heikoimman syöttövuoron välittömästi hyödykseen. Toisessa ja kolmannessa erässä Ruusuvuori nappasi murrot kertaalleen. Neljännessä erässä katkaisupeliin edettiin syötönpitojen kautta. Katkaisupeliä Kypson johti jo 4-1 -lukemin, mutta suomalainen nappasi kuusi perättäistä pistettä vieden tämän nimiinsä 7-4 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis