Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori aloittaa urakkansa Australian avoimissa – Ensimmäisenä tiukka testi

Emil Ruusuvuori hamuaa uransa isointa voittoa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa oman urakkansa vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ruusuvuorella kävi ensimmäisen kierroksen osalta hyvä arpa kaaviossa, mutta mahdollisella toisella kierroksella odottaa jo hieman vihaisempi eläin vastassa.

Tenniskauden mahtavasti Hong Kongin ATP-turnauksen loppuottelupaikalla aloittanut Emil Ruusuvuori aloittaa Australian avoimet Melbournessa mielenkiintoisella ottelulla.

ATP-rankingia 53 tällä hetkellä kantava suomalainen kohtaa ensimmäisellä kierroksella villillä kortilla turnaukseen päässeen pelaajan Yhdysvalloista eli Patrick Kypsonin.

24-vuotias Kypson pelasi Aucklandin ATP-turnauksen karsinnoissa viime viikolla, mutta taipui turnauksen voittaneelle Chilen Alejandro Tabilolle toisella kierroksella tylysti 7-6, 6-3 -lukemin.

Sitä ennen ATP-rankingissa 186 hallussaan pitävä yhdysvaltalainen pelasi Uudessa-Kaledoniassa haastajaturnausta ja eteni toiselle kierrokselle, mutta hävisi turnauksen voittaneelle Ranskan Arthur Cazauxille kolmessa erässä. Cazaux sai villin kortin suoraan kaavioon voitettuaan tuon turnauksen.

Marraskuussa Kypson juhli Yhdysvalloissa haastajaturnauksen voittoa Champaignissa. Finaalissa kaatui Alex Michelsen suoraan kahdessa erässä. Michelsen on 19-vuotias huippulupaava yhdysvaltalaispelaaja, joka pelaa ensimmäisellä kierroksella Australian avoimissa Australian James McCabea vastaan.

Toisella kierroksella Ruusuvuoren ottelun voittajaa odottaa joko kolmossijoitettu Venäjän Daniil Medvedev tai Ranskan Terence Atmane. 22-vuotias Atmane selvitti tiensä kisaan kolmen karsintavoiton kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis