Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä uskomaton esitys! – Suuri mestarisuosikki tylysti laulukuoroon

Green Bay Packersin pelinrakentaja Jordan Love.
AOP

NFL:n pudotuspelit ovat käynnistyneet todella kovilla otteluilla, jotka ovat tarjonneet jo ainakin kaksi yllätystä lähtökohtiin nähden. Sellainen nähtiin Teksasin Arlingtonissa, kun läpi kauden ilman kotitappioita pelannut Dallas Cowboys jäi täydellisesti jyrän alle. Cowboys sai kokea Green Bay Packersin huippuvireen ja taipua kotiyleisön edessä tylyin lukemin.

Matt LaFleurin valmentama Green Bay Packers jatkoi vahvaa kulkuaan tämän vuoden NFL:ssä. Viimeisenä tiensä NFC:n konferenssin pudotuspeleihin selvittänyt Packers sai vastaansa kovimman mahdollisen vastustajan ensimmäiselle kierrokselle, kun konferenssin toiseksi sijoittunut Dallas Cowboys astui vastaan.

Packers järjesti mahtavan ottelun AT&T Stadiumilla murskaamalla Cowboysin 48-32 -lukemin. Packersin pelinrakentaja Jordan Love pelasi uransa ensimmäisen pudotuspeliottelun ja heitti yhteensä 272 jaardia ja kolme touchdownia. Loven ykköskohde ottelussa oli Romeo Doubs, joka otti kaikki kuusi heittoa kiinni keräten hurjat 151 jaardia.

Doubs viimeisteli yhden touchdownin, kuten Luke Musgrave ja Dontayvion Wicks. Packersin ykköskeskushyökkääjä Aaron Jones pelasi kauden parhaan ottelunsa. Jones kantoi ottelussa palloa 21 kertaa ja eteni yhteensä 118 jaadia viimeistellen kolme touchdownia.

Cowboysin pelinrakentaja Dak Prescott heitti ottelussa 403 jaardia ja kolme touchdownia. Prescott heitti myös kaksi syötönkatkoa, joista toinen palautui suoraan touchdownina Packersin puolustuksen myötä.

Cowboysin ykköstähti laitahyökkääjien osalta eli CeeDee Lamb sai Prescottilta yhteensä 17 heittoa ja koppasi näistä yhdeksän keräten yhteensä 110 jaardia. Hyökkäyksestä yli sadan jaardin meni myös kokenut Michael Gallup. Sisempi laitahyökkääjä Jake Ferguson koppasi kymmenen heittoa 12’sta, keräsi 93 jaardia ja viimeisteli kaikki kolme Prescottin heitettyä touchdownia.

Ensi viikonloppuna Packers kohtaa NFC:n konferenssin ykkösjoukkueen runkosarjassa eli San Francisco 49ersin. Ottelu pelataan pohjois-Kaliforniassa Levi’s Stadiumilla. Voittaja etenee NFC:n konferenssifinaaliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo