Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Bottas ei peittele tavoitteitaan ennen kauden alkua: “Siitä voi tulla häiriötekijä”

Valtteri Bottas
AOP

F1-kuljettaja Valtteri Bottas kertoo toivovansa, että hänen sopimustilanteeseensa saataisiin selvyys ennemmin tai myöhemmin, jotta mahdollisilta häiriötekijöiltä voitaisiin välttyä.

Suomalaiskuski Valtteri Bottas on pystynyt päihittämään tallikaverinsa Zhou Guanyun kahden viime kauden aikana, jotka kaksikko on viettänyt yhdessä Alfa Romeolla (nykyään Stake). Bottasin nykyinen sopimus on kuitenkin katkolla tulevan kauden jälkeen.

Vaikka Bottas on hiljattain kertonut haluavansa pysyä Sauberin omistamassa tiimissä, jotta hänellä olisi parhaat mahdolliset mahdollisuudet olla osa Audin projektia vuonna 2026, valinta ei ehkä ole enää hänen käsissään.

34-vuotias Bottas tietää, että hänen on jatkettava tuloksen tekemistä tai vaarana on, että hänet korvataan nuorella, nousevalla kuljettajalla, kuten Theo Pourchairella, joka on tiimin testi- ja varakuljettaja.

Entiselle Mercedes-kuljettajalle on todennäköisesti ratkaisevaa säilyttää valta-asema Zhou’hun nähden. Kiinalainen jäi Bottaksesta 43 pistettä vuonna 2022 mutta vain neljä pistettä viime kaudella.

Bottas paljastaa haluavansa saada kauteen hyvän alun välttääkseen ei-toivotut mediaspekulaatiot.

– Tietenkin haluaisin saada hyvän alun vuodelle ja asiat selviksi tulevaisuutta varten ennemmin kuin myöhemmin. Muuten siitä (sopimustilanteesta) voi tulla ylimääräinen häiriötekijä, nastolalainen kertoi GPFansin mukaan.

– Tilanne ei kuitenkaan ole minulle uusi, joten ymmärrän, että minun tulee vain tehdä parhaani. Lopulta on aika puhua tiimin kanssa, jonka jälkeen tiedämme, mitä tuleman pitää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1