Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakersille todella kova päänahka! – Lännen kärkiryhmä kaatui hienon esityksen jälkeen

LeBron James, Los Angeles Lakers.
AOP

Vuoristoratamaista kautta pelaava Los Angeles Lakers otti varhain tiistaina Suomen aikaa päättyneessä ottelussa kovan päänahan, kun Oklahoma City Thunder kukistui pistein 112-105.

Los Angeles Lakers palasi voittojen tielle yön NBA-kierroksella. Edellisissä peleissään Phoenix Sunsille ja Lauri Markkasen edustamalle Utah Jazzille taipunut Lakers oli hyvällä pelipäällä, kun Olkahoma City Thunder saapui vierailulle.

Läntisen konferenssin kärkijoukkueisiin lukeutuva City Thunder oli voittanut neljä edellistä peliään ja lähti myös Lakers-otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Kotijoukkue osoitti kuitenkin vahvuutensa pelin tärkeillä hetkillä ja pystyi raapimaan arvokkaan voiton.

Ottelun kaksi ensimmäistä neljännestä sujui erittäin tasaisissa merkeissä ja puoliajalle siirryttiin tasatilanteessa. Kolmannella 12. minuuttisella Lakers nykäisi kahdeksan pisteen etumatkan, eikä suostunut enää luopumaan johtoasemastaan.

Ottelun tehokkaimpana pelaajana hääri Anthony Davis, joka heitti 27 pistettä, otti 15 levypalloa ja antoi 5 syöttöä. LeBron James oli niin ikään hyvällä pelipäällä tehtyään 25 pistettä.

City Thunderin tehokkain pelaaja oli 25 pinnaa merkkauttanut Jalen Williams. Supertähti Shai Gilgeous-Alexander jäi puolestaan 23 pisteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo