Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella näytönpaikka! – Sijoitettuna Teneriffan turnaukseen

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

Tenniksen maailmankiertueella pelataan tällä viikolla kauden ensimmäistä arvoturnausta eli Grand Slamia. Australian avoimet käynnistyivät sunnuntaina ja turnaukseen selvitti tiensä 128 parasta tennispelaajaa maailmassa. Muut pelaajat pitävät tällä viikolla taukoa tai pelaavat haastajakiertueen turnauksissa. Espanjan Teneriffalla on käynnissä kovatasoinen haastajakiertueen turnaus, jossa on mukana useita Australiassa karsineita pelaajia.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen tähyää sijoitettuna pelaajana menestykseen Teneriffan haastajaturnauksessa. Teneriffan turnauksessa Virtanen on sijoitettuna seitsemänneksi. Turnauksessa on voittajalle jaossa sata ATP-pistettä, mikä helpottaisi merkittävästi suomalaisen alkukautta.

Virtanen kohtaa heti ensimmäisellä kierroksella kuitenkin kovan haasteen, kun hyvässä nousussa ATP-listalla viime ajat ollut Jordanian Abedallah Shelbayh on vastassa. Shelbayhin Australian avointen karsinnat sujuivat merkittävästi suomalaista paremmin, sillä jordanialainen eteni aina kolmannelle kierrokselle. Tuolloin tuli tappio kuitenkin Australian Omar Jasikalle, joka taipui ensimmäisellä kierroksella Puolan sijoitetulle Hubert Hurkaczille kolmessa erässä.

Shelbayhin ja Virtasen välisen ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Italian Francesco Maestrellin, joka oli mukana niin ikään Australian avointen karsinnoissa. Mastrelli kaatoi ensimmäisellä kierroksella Espanjan lupaavan Daniel Rinconin kahdessa erässä. Kumpikaan näistä pelaajista ei voittanut Australian avointen karsinnoissa peliäkään.

Virtaselle mahdollinen sijoitettu vastustaja puolivälieriin on Yhdysvaltain neljänneksi sijoitettu Brandon Nakashima. Turnauksen ykköseksi on sijoitettu Italian Fabio Fognini ja kakkoseksi Espanjan Pedro Martinez.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis