Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Tyly päätös kaudelle! – NFL:n mestarisuosikki laulukuoroon

Baker Mayfield Tampa Bay Buccaneers.
AOP

NFL:ssä on ensimmäinen pudotuspelikierros saatu päätökseen ja kauden kahdeksan parasta joukkuetta ovat nyt selvillä. NFL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella päättyi myös viime vuotisen Super Bowl -joukkueen matka. Viime vuonna Super Bowlissa hävinnyt Philadelphia Eagles taipui vieraskentällä tylysti Tampa Bay Buccaneersin käsittelyssä. Eaglesin kausi sujui joulukuuhun asti erinomaisesti, mutta tämän jälkeen joukkue kyykkäsi pahasti.

Todd Bowlesin valmentama Tampa Bay Buccaneers otti altavastaajana maukkaan kotivoiton NFL:n pudotuspeleissä ja eteni toiselle ottelukierrokselle. Buccaneers kaatoi Nick Siriannin valmentaman Philadelphia Eaglesin. Buccaneers kaatoi yhden suurimmista Super Bowl -suosikeista hienosti 32-9 -lukemin. Toisella pudotuspelikierroksella Buccaneers lähtee Detroit Lionsin vieraaksi.

– Me olimme tässä ottelussa altavastaajia ja tulemme olemaan myös seuraavassa, kertasi päävalmentaja Bowles.

Ottelussa Buccaneersin ykköstähti oli loistavaan vireeseen tällä kaudella äitynyt pelinrakentaja Baker Mayfield. Entinen NFL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus heitti ottelussa 337 jaardia ja kolme touchdownia.

– Me taistelimme itsemme pudotuspeleihin ja saimme mahdollisuuden, jonka halusimme. Jätkät pelasivat todella hyvin, kertasi pelinrakentaja.

Mayfieldin ykköskohde ottelussa oli sisempi laitahyökkääjä Cade Otton, jolle pelinrakentaja tykitti 11 heittoa. Otton otti kahdeksan koppia ja eteni yhteensä 89 jaardia. Tähtilaitahyökkääjät Mike Evans ja Chris Godwin saivat vähemmän huomiota. Godwin koppasi neljä palloa keräten 45 jaardia ja viimeisteli yhden touchdownin. Evans koppasi kolme heittoa seitsemästä ja keräsi 48 jaardia.

Buccaneers selvitti NFC:n eteläisen divisioonan voittajana tiensä pudotuspeleihin. Buccaneers voitti runkosarjassa vain yhdeksän kamppailua, mutta se riitti kotietuun. Eaglesin loppukausi oli melkoinen mahalasku, sillä peliviikolla 12 marraskuun lopussa Eagles oli saldossa 10-1, mutta tämän jälkeen joukkue hävisi kuudesta runkosarjaottelusta viisi menettäen kotiedun pudotuspeleihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo