Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren-tähden tulevaisuus säilyy arvoituksena: “Olen luottavaisin mielin”

Lando Norris ajoi uransa parhaan kauden F1:ssä
AOP

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown on luottavaisin mielin sen suhteen, että Lando Norris jatkaa tiimin pilttuussa pitkällä tähtäimellä Red Bullin kiinnostuksesta huolimatta.

Lando Norris vakiinnutti asemansa yhtenä F1-ratojen parhaista kuljettajista hienosti sujuneella kaudella 2023. Norris sijoittui kokonaispisteissä kuudenneksi ja ylsi seitsemän kertaa palkintopallille.

Monet ovat povanneet Norrisille pitkää ja menestyksekästä uraa F1:n parissa, vaikka hänen tuleva työnantajansa on edelleen arvoitus.

Vuoden 2019 tapahtuneen debyyttinsä jälkeen Norris on ajanut vain McLarenilla, ja hänellä on sopimus Wokingissa sijaitsevan tiimin kanssa vuoden 2025 loppuun asti.

Norrisia on kuitenkin yhdistetty huhuissa vahvasti Red Bullille Sergio Perezin korvaajaksi. Perezin nykyinen diili on umpeutumassa tulevan kauden jälkeen. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner myönsi tiimin olleen aiemmin yhteydessä Norrisiin, joka tunnetaan myös Max Verstappenin hyvänä ystävänä.

McLarenin pomo Zak Brown sai vastailla median edessä kysymyksiin koskien Norrisin tulevaisuutta.

– Minun tehtävänäni on varmistaa, että McLaren tarjoaa parhaan mahdollisen ympäristön työntekijöilleen. Muiden ihmisten yhteydenottoja on mahdotonta estää. Olen luottavaisin mielin sen suhteen, että hän (Norris) jatkaa täällä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1