Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Haas-pomo yhteistyöstä Ferrarin kanssa: “Minua nolottaa, ettemme ole pystyneet parempiin suorituksiin”

Gene Haas
AOP

Haas F1 -tallin omistaja Gene Haas on paljastanut olevansa ihmeissään siitä, että talli ei pysty kilpailemaan paremmista sijoituksista Ferrarilta saamastaan avusta huolimatta.

Haasilla on ollut läheiset suhteet Ferrariin siitä lähtien, kun se tuli mukaan Formula 1:een.

Tiimi, joka sijoittui viime kaudella valmistajien pisteissä viimeiselle sijalle, joka johti lopulta Günther Steinerin potkuihin, käyttää Ferrarin voimayksikköä, jousitusta ja muita osia, jotka auttavat sitä kilpailemaan.

Vaikka tulokset ovat jättäneet runsaasti toivomisen varaa, Haas-pomo Gene Haas uskoo, että yhteistyö Ferrarin kanssa on kuitenkin hyödyllistä. Haas kuitenkin myöntää, että saadulla avustuksella pitäisi pystyä parempaan.

– Ferrari on ollut erittäin hyvä meille. He ovat olleet kanssamme ensimmäisestä päivästä lähtien ja rakentavat uskomattomia moottoreita. Heidän jousituksensa on äärimmäisen hyvä. Olemme käyttäneet paljon heidän laitteistoaan. Se sopii autoomme loistavasti, Haas kertoi GPFansin mukaan.

– He todella auttavat meitä. Minua nolottaa, ettemme ole pystyneet parempiin suorituksiin, mutta jatkossa haluan hyödyntää hyviä laitteita, joita monilla muilla tiimeillä ei ole. Meillä on käytössämme kenties koko sarjan tehokkaimmat moottorit.

– Kilpailu tulee olemaan erittäin kovaa, joten Ferrarin kaltainen kumppani on erittäin tärkeä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1