Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakersin supertähdestä paljastumassa uusia piirteitä – Tekeekö tämä miehestä pysäyttämättömän?

Koripallo
AOP

Los Angeles Lakers kaatoi Dallas Mavericksin viime yönä Suomen aikaa NBA:ssa.

Lakersin supertähti Anthony Davis tiedetään jo todella vahvana levypallopelaajana sekä kovana pistemiehenä. Viime peleissä supertähti on kuitenkin osoittanut vahvuuttaan myös syöttöjen jakajana.

Davis antoi viime yön Mavericks-voitossa yhdeksän koriin johtanutta syöttöä ja oli yhden syötön päässä toisesta tripla-tuplasta kolmeen otteluun. Supertähti heitti ottelussa 28 pistettä ja kahmi 12 levypalloa.

– Kun kaverit ovat vapaana, heitämme heille pallon ja käskemme heitä heittämään sen. Emme mene kentälle ja ole itsekkäitä heittojen suhteen, Davis avasi.

Davis on antanut 12-vuotisella NBA-urallaan keskiarvolta 2,4 syöttöä peliä kohden. Neljässä viimeisestä viidestä ottelusta, Davis on kuitenkin antanut vähintään viisi syöttöä ottelua kohden.

Lakersin toinen supertähti LeBron James tuki 25 pisteellä ja D’Angelo Russell 29 pisteellä kun Lakers kaatoi Mavericksin koriluvuin 127-110.

Mavericksin vahvuuteen ottelussa palasi myös, kolme peliä nyrjähtäneen nilkan vuoksi sivussa ollut, Luka Doncic. Slovenialaistähti palasi tositoimiin rytinällä ja heitti 33 pistettä, antoi kymmenen syöttöä sekä kahmi 13 levypalloa.

Tripla-tupla oli Doncicille jo seitsemäs tällä kaudella sekä 63:s kaiken kaikkiaan. Se ei kuitenkaan riittänyt Mavericksille voittoon ja Doncic harmittelikin missattuja yrityksiään.

– Ensimmäinen peli takaisin oli rankka jaloille. Ajattelin, että monet kolmen pisteen heittoni menisivät sisään, mutta ne eivät menneetkään, Doncic harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo