Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-hylkiö avautuu vaikeasta tilanteestaan: “Siitä aiheutui paljon stressiä”

Mick Schumacher
AOP

Mick Schumacher aloittaa uuden haasteen vuonna 2024, kun hän ajaa WEC-sarjaa Alpinen pilttuussa. Saksalainen myöntää kuitenkin, että paluu F1:n on edelleen hänen perimmäinen tavoitteensa.

Mick Schumacher ajoi F1:ssä Haasilla vuosina 2021 ja 2022, mutta menetti paikkansa Nico Hulkenbergille seuraavalla kaudella. Schumacher toimi viime vuonna sivussa tositoimista Mercedeksen varakuskina. Mies jatkaa kyseisessä roolissa myös tällä kaudella.

Kun kaikki 10 F1-tallia valitsivat talven aikana muuttumattoman kuljettajakokoonpanon, Schumacher on tehnyt sopimuksen WEC-sarjaa ajavan Alpinen kanssa.

Schumacher myöntää, että F1-paikan menettäminen oli kova pala ja kertoo, että lajin kuninkuusluokkaan palaaminen on edelleen hänen toivelistallaan.

– Siitä aiheutui paljon stressiä, jota ei välttämättä heti edes itse huomannut. On selvää, että F1 on aina ollut ja tulee aina olemaan selkeä tavoitteeni. Ei ole mitään syytä jäädä tänne, olla ajamatta kilpaa ja jäädä jälkeen muista.

– Menen mieluummin jonnekkin, jossa voin ajaa kilpaa ja kehittää taitojani. Jos se ei lopulta johda takaisin F1-uralle, vaan jonnekin muualle, teen sen mielelläni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1