Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Marssiiko italialaistähti Grand Slam -voittoon? – “Uskomaton tahti…”

Italian Jannik Sinner tavoittelee kotiyleisön edessä isoa voittoa.
AOP

Viime syksynä todella korkealla tasolla ATP-kiertueella esiintynyt Italian Jannik Sinner jatkoi vahvaa menoaan Australian avoimissa. Sinner selvitti kolmannen kierroksen testinsä nopeaan tahtiin Argentiinan ykköspelaajaa vastaan ja eteni neljännelle kierrokselle, jossa italialainen kohtaa jälleen sijoitetun pelaajan. Sinnerillä on kaikki mahdollisuudet viedä koko turnaus nimiinsä.

Italian Jannik Sinner jatkoi vahvaa virettään Australian avoimissa. ATP-listalla sijalla neljä oleva Sinner kaatoi väkevällä esityksellä Argentiinan Sebastian Baezin kolmannen kierroksen ottelussa 6-0, 6-1, 6-3 -erin. Sinner selvitti ottelussa neljä murtopalloa ja mursi yhteensä seitsemän kertaa Baezin syötön.

Sinnerin ainut heikkous pelaajana on ollut syöttäminen nuoren uransa aikana. Baezia vastaan italialainen syötti ykkössyötön kenttään 64 prosentin varmuudella ja voitti lähes neljä syöttöä viidestä ykkösestä.

Sinner on turnauksessa menettänyt kertaalleen syöttönsä ja se tapahtui ensimmäisellä kierroksella Hollannin Botic van de Sandschulpia vastaan kolmannessa erässä. Tätä seurasi kolme perättäistä murtoa, joten suurta harmia menetetystä syötöstä ei aiheutunut.

Italian ykköspelaaja kohtaa sunnuntain neljännen kierroksen ottelussaan Venäjän Karen Khachanovin, joka kaatoi neljässä erässä Tshekin Tomas Machacin. Mahdollisessa puolivälierässä italialainen kohtaisi sijoitusten puolesta Venäjän Andrey Rublevin. Turnauksen kymmenkertainen mestari Novak Djokovic odottaisi välierässä, mikäli selvittää tiensä jatkoon. Djokovic kaatoi perjantaina Sinnerin tavoin argentiinalaisen, kun Tomas Martin Etcheverry kaatui suoraan kolmessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis