Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Järkyttävä sulaminen! – Yhdysvaltain tennistähti kyykkäsi todella pahasti

Tommy Paul suosikkina US Openiin.
AOP

Tenniksen vuoden 2024 ensimmäisessä arvoturnauksessa eli Australian avoimissa pelataan kolmas kierros päätökseen lauantaina. Miesten turnauksessa pelataan kahdeksan alakaavion ottelua, joista neljä on aamuyöllä pelattu valmiiksi. Turnauksen kakkossijoitettu pelaaja selvitti testinsä ja kohtaa yllättäjän neljännellä kierroksella.

Espanjan kakkossijoitettu Carlos Alcaraz piti pintansa Australian avointen kolmannella kierroksella ja murskasi kiinalaisen teinisensaation Juncheng Shangin. Alcaraz voitti ottelun kaksi ensimmäistä erää 6-1 -lukemin ja Shang joutui lopulta luovuttamaan kolmannen erän alussa menetettyään syöttönsä ottelussa jo kuudennen kerran.

Alcaraz kohtaa neljännellä kierroksella todellisen jättiyllättäjän, kun Serbian kakkospelaaja Miomir Kecmanovic jatkoi vahvoja otteitaan. Kecmanovic kaatoi turnauksessa 14. sijoitetun Yhdysvaltain Tommy Paulin viisieräisessä taistossa 6-4, 3-6, 2-6, 7-6, 6-0 -erin.

Kecmanovic aloitti ottelun vahvasti murrettuaan avauserässä kahdesti Paulin syötön. Toisessa erässä serbialainen karkasi murrolla johtoon, mutta menetti erän edetessä kahdesti syöttönsä ja hävisi selvästi 6-3 -lukemin. Kolmannen erän alussa Kecmanovic menetti heti kaksi ensimmäistä syöttöään ja Paul karkasi nopeasti 4-0 -johtoon pitäen asemansa erän loppuun saakka.

Neljännessä erässä ei murtoja nähty, mutta sitäkin mielenkiintoisempi katkaisupeli. Paul sai katkaisupelissä yhteensä kaksi ottelupalloa, mutta ei kyennyt hoitamaan ottelua nimiinsä. Ottelupalloista jälkimmäinen oli omalla syötöllä 7-6 -tilanteessa. Kahdesta perättäisestä syötöstä Paul hävisi molemmat ja Kecmanovic syötti tämän jälkeen erän nimiinsä.

Viidennessä erässä tapahtui Paulille todella paha kyykkäys, sillä yhdysvaltalainen voitti vain yhden pisteen omalla syötöllään ja kuusi pistettä koko erässä, kun serbialainen marssi 6-0 -erävoittoon.

Alcaraz ja Kecmanovic kohtaavat maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa alkavalla neljännellä kierroksella. Voittaja selvittää tiensä puolivälieriin, johon mahdollisia vastustajia on vielä neljä kappaletta. Kuudenneksi sijoitettu Saksan Alexander Zverev kohtaa Yhdysvaltain Alex Michelsenin ja 11. sijoitettu Norjan Casper Ruud saa haasteen 19. sijoitetulta Cameron Norrielta. Näiden otteluiden voittajat kohtaavat neljännellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis