Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Kerttu Niskanen maailmancupissa palkintopallille! – Hieman jäi vielä jossiteltavaa: “Sitä ei kukaan tiedä…”

Kerttu Niskanen hiihti kolmanneksi Oberhofissa
AOP

Vielä eilen flunssasta kärsinyt Kerttu Niskanen hiihti tänään upeasti Oberhofin maailmancupissa kolmanneksi.

Maastohiihdon maailmancupia hiihdettiin tänä viikonloppuna Saksan Oberhofissa. Lauantaina vuorossa olivat 20 kilometrin yhteislähtökilpailut perinteisellä hiihtotavalla.

Naisten kilpailun voittoa juhli Ruotsin Frida Karlsson ja hopealle hiihti, kotiyleisön edessä, Saksan Katharina Henning. Eilisen sprintin flunssan vuoksi välistä jättänyt Kerttu Niskanen, hiihti hienosti Oberhofissa kolmanneksi.

Karlsson, Hennig ja Niskanen kiskaisivat irti muusta porukasta viimeisellä kierroksella ja kolmikko ratkaisi voiton keskenään. Niskanen jäi kaksikosta kuitenkin hieman loppusuoralle tultaessa, mutta hiihti varmasti kolmanneksi.

Niskasen päivän suoritus vakuutti Yle Urheilun asiantuntijat, erityisesti, kun nainen oli vielä eilisestä sprintistä sivussa flunssan vuoksi.

– Kertoo hänen rautaisesta ammattitaidosta ja siitä, että peruskestävyys on riittävällä tasolla, kun pikkuinen flunssa ei haittaa mitään ja seuraavana päivänä palkintopallille vaan, Yle Urheilun asiantuntija Ville Nousiainen ylisti.

– Ilman flunssaa olisiko tullut tänään voitto… Sitä ei kukaan tiedä, Nousiainen spekuloi.

Krista Pärmäkoski oli päivän kisassa yhdeksäs, Johanna Matintalo 13:s, Anne Kyllönen 22:s, Katri Lylynperä 30:s ja Jasmin Kähärä 32:s.

Suomalaisittain Oberhof jätti kokonaisuudessaan hyvän maun. Niin miehissä kuin naisissakin suomalaiset olivat hienosti mukana kärkikahinoissa ja aikaerot kärkeen pysyivät pieninä.

– Hyvää ja tasaista suorittamista. Molemmissa (miehet ja naiset) iso porukka, joka pystyy pärjäämään tällä hetkellä perinteisen hiihtotavan kilpailuissa, Nousiainen summasi päivästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu