Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kiinalaissensaation matka päätökseen Australiassa? – “Liian kova haaste…”

Kiinan Juncheng Shang on Hong Kongin kisassa välierässä.
AOP

Australian avoimessa tennisturnauksessa pelataan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmas kierros loppuun. Miesten turnauksessa pelataan kahdeksan alakaavion kolmannen kierroksen ottelua, jonka jälkeen 16 parasta pelaajaa ovat turnauksessa selvillä. Lauantai pitää aamuyöstä alkaen Suomen aikaa sisällään useita upeita otteluita ja päivä huipentuu aamupäivän kahteen kovaan taisteluun.

Australian avoimissa, vuoden ensimmäisessä tenniksen arvoturnauksessa ollaan edetty siihen pisteeseen, että turnauksessa on enää 24 parasta pelaajaa jäljellä. Lauantain jälkeen mukana on enää 16 parasta, kun neljännelle kierrokselle on pelaajat selvitetty.

Yksi lauantain vastaisen yön herkkupaloista Suomen aikaa on Espanjan kakkossijoitetun Carlos Alcarazin ja Kiinan teinisensaatio Juncheng Shangin välinen kohtaaminen. Shang eteni vuoden ensimmäisellä viikolla pelatussa Hong Kongin ATP-kisassa aina välieriin asti, mutta taipui Andrey Rubleville, joka kaatoi loppuottelussa Emil Ruusuvuoren. Shang on edennyt villin kortin saatuaan hienosti uransa ensimmäisessä Australian avoimissa kolmannelle kierrokselle.

Shang on tällä hetkellä ATP-rankingissa sijalla 140, mutta tulee tekemään huimaa nousua jo tällä suorituksella. Mikäli Shang pystyy yllätykseen ja kaatamaan Alcarazin kolmannella kierroksella, niin nousu listoilla on jo entistäkin komeampaa.

Alcaraz lähtee jättimäisenä suosikkina otteluun, sillä espanjalaisen vahvuudet ovat käytännössä samat kuin Shangilla, mutta potenssiin kymmenen. Kiinalaiselta ei pitäisi löytyä mitään, millä Alcarazia voisi heiluttaa viisieräisessä ottelussa.

Ottelun voittaja kohtaa neljännellä kierroksella joko Yhdysvaltain Tommy Paulin tai Serbian Miomir Kecmanovicin. Puolivälierissä sijoitusten mukaan pitäisi tulla vastaan joko Saksan Alexander Zverev tai Norjan Casper Ruud. Zverev pelaa kuudenneksi sijoitettuna kolmannen kierroksen ottelunsa Yhdysvaltain Alex Michelseniä vastaan. Ruud kohtaa 11. sijoitettuna toisen sijoitetun pelaajan, kun vastassa odottaa Iso-Britannian Cameron Norrie.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis