Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin arvoturnauksessa unelmafinaali tilauksessa? – “Se on lähellä…”

Ronnie O'Sullivan ja Judd Trump MM-finaalissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla turnausta Englannin Leicesterissä. Turnauksessa on jo toinen finalisti selvillä, kun yksi 2020-luvun parhaista snookerpelaajista raivasi perjantaina tiensä loppuotteluun. Sunnuntaina pelattavaan kaksiosaiseen finaaliin kaivetaan toinen osapuoli lauantain myöhäisillan välierästä.

Englannin Judd Trump kohtasi perjantaina Leicesterissä World Grand Prixin välierässä Kiinan ihmemies Cao Yupengin. Yupeng oli turnauksen aiemmissa otteluissa noussut käsittämättömällä tavalla voittoihin, mutta ei enää Trumpia vastaan. Trump oli kuuteen voittoon pelattavassa välierässä parempi selvin 6-2 -lukemin tiukan taistelun jälkeen.

Ottelussa Trump karkasi nopeaan tahtiin kolmella yli 50 pisteen sarjalla ja yhdellä satasella 3-0 -johtoon. Trump oli pääsemässä tauolle jo 4-0 -johdosta, mutta Yupeng käänsi tiukan taistelun englantilaisen virheen jälkeen uusintamustalla edukseen neljännessä erässä tauolle lähdettiin kahden erän erosta.

Tauon jälkeen kiinalainen kavensi ottelun vielä 3-2’n, mutta tätä seuranneet erät menivät englantilaiselle kovien taisteluerien jälkeen ja samalla koko ottelu.

Sunnuntaina pelattavassa loppuottelussa on panoksena 100 tuhatta puntaa. Trump saa finaalissa vastaansa joko Ronnie O’Sullivanin tai Ding Junhuin. O’Sullivan voitti viikko sitten The Mastersin Lontoossa ja kaatoi turnauksen ensimmäisellä kierroksella Dingin 6-3 -erin tehden kaksi sadan sarjaa. O’Sullivan kaatoi Dingin myös UK Championshipin loppuottelussa joulukuussa 10-7 -lukemin.

O’Sullivanin välieräottelu käynnistyy lauantaina kello 21.00 Suomen aikaa. O’Sullivan kaatoi perjantain puolivälierässä Gary Wilsonin 5-1 -lukemin ja Ding kaatoi maanmiehensä Zhang Andan 5-2 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut