Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tätä näet harvoin! – Ronnie O’Sullivan murskasi kiinalaistähden

Ronnie O'Sullivan ja Ding Junhui.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla toista kutsuturnausta putkeen, kun Englannin Leicesterissä käydään World Grand Prixta. Turnauksen sunnuntaisen loppuottelun pelipari on nyt selvillä ja se on täysin englantilainen. Loppuottelussa kohtaavat lajin viihdyttävimmät pelaajat, kun Judd Trump haastaa hurjassa lyönnissä olevan Ronnie O’Sullivanin.

Snookerissa pelataan sunnuntaina World Grand Prix -kutsuturnauksen loppuottelu, jossa oli mukana maailmanlistan 32 parasta pelaajaa. Turnauksen loppuottelussa kohtaavat 2020-luvun kaksi parasta pelaajaa, kun Judd Trump haastaa Ronnie O’Sullivanin. Loppuottelu pelataan kymmeneen voittoon eli paras 19’sta menetelmällä ja panoksena on 100 tuhannen punnan palkintorahat. Ottelu käynnistyy ensimmäisen session osalta kello 15.00 Suomen aikaa.

Trump selvitti tiensä loppuotteluun jo perjantaina voittamassaan välierässä. Trump kaatoi Kiinan Cao Yupengin tylysti 6-2 -erin oltuaan etenkin ottelun puolivälissä pienissä ongelmissa.

O’Sullivan kohtasi välierässään myös kiinalaisen, kun viimeiseen kahteen kuukauteen englantilainen kohtasi jo kolmannen kerran Ding Junhuin. Tuloksena oli jälleen voitto O’Sullivanille, mutta tällä kertaa voitto oli todella tyrmäävä.

O’Sullivan otti voiton 6-1 -erin tekemällä jokaiseen voittamaansa erään vähintään 79 pisteen sarjan ja neljä yli sadan pisteen sarjaa. Englantilainen paukutti kovimman sarjan heti ensimmäiseen erään, kun taululle tuli lukema 135. O’Sullivan putsasi pöydän tekemällä kaikki 15 punaista palloa.

Tämän jälkeen O’Sullivan teki kaksi 128 pisteen sarjaa ja yhden 124 pisteen sarjan 79, ja 90 pisteen sarjojen lisäksi. Ottelu kesti kokonaista peliaikaa taukoineen noin 105 minuuttia eli alle kaksi tuntia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut