Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Teinitähti tarjoili Australian avointen suurimman shokin! – Maailmanlistan ykkönen tylysti laulukuoroon

Linda Noskova tiputti sensaatiomaisesti Iga Swiatekin Australian avoimissa
AOP

Teinitähti Linda Nosková tiputti Australian avointen kolmannella kierroksella kylmän viileästi maailmanlistan ykkösen sekä turnauksen voittajasuosikin, Iga Świątekin.

Nuoret tennistähdet ovat esittäneet Australian avointen ensimmäisellä viikolla upeita suorituksia ja osoittaneet vaarallisuutensa monesti. Nuorten pelaajien vaarallisuuden sai kokea myös naisten maailmanlistan ykkönen Iga Świątek, joka taipui shokkitappiossa Tsekin Linda Noskoválle.

Ensimmäistä kertaa Australian avoimissa ja Rod Laver Areenalla pelannut Nosková nousi sensaatiomaisesti voittoon turnauksen 1. sijoitettua Świątekia vastaan.

– Olen sanaton. Upea ottelu maailmanlistan ykköstä vastaan. En uskonut, että peli päättyisi näin, häkeltynyt ja tunteikas Nosková totesi ottelun jälkeen.

Świątek vei ottelun ensimmäisen erän pelein 6-3 ja mursi toisessa eränkin alkuun Noskován syötön. Ottelun alku ei enteillyt kenties turnauksen toistaiseksi suurinta shokkia, mutta sellainen kuitenkin lopulta nähtiin. Vasta 19-vuotias tsekki ei tilanteessa hätkähtänyt, vaan jatkoi taistelua ilmekään värähtämättä.

Nosková nousikin lopulta toisen erän voittoon ja 6-3 ja hoiteli päätöserän 6-4.

Nelinkertaisen Grand Slam -voittaja Świątekin ei auttanut muu kuin kerätä kamppeensa ja suunnata Elena Rybakinan ja Ons Jabeurin seuraan seuraamaan turnausta katsomon puolelta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis