Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Yksi joukkue on parhaillaan ylitse muiden – Seagulls juhli koripallon Suomen Cupin voittoa

Helsinki Seagulls Korisliiga
AOP

Helsinki Seagulls juhli vuoden tauon jälkeen Suomen Cupin mestaruutta, kaatamalla BC Nokian loppuottelussa Helsingissä koriluvuin 83-76.

BC Nokia ja Seagulls ovat molemmat esiintyneet tällä kaudella todella vahvasti ja joukkueet pitävätkin myös Korisliigan kärkisijoja hallussaan. Lauantain Suomen Cupin finaali oli odotetun tiukka ja molemmat joukkueet toteuttivat omaa peliään hyvin.

Nokia vei ottelun avauserän pistein 20-24, mutta tämän jälkeen Seagulls lähti tekemään nousua. Parhaimmillaan lokit johtivat jopa 16 pisteellä.

Ottelun lopussa Nokia pääsi vielä peliin mukaan ja kiri itsensä viiden pisteen päähän. Heikot ratkaisut hyökkäyspäässä ja muutamat menetykset kuitenkin tarkoittivat, ettei se tämän lähemmäs enää päässyt ja Seagulls juhli viime vuoden hopean jälkeen taas mestaruutta.

Seagullsin valmentaja Vesa Vertio korosti joukkuepelaamisen ja jokaisen pelaajan työpanoksen tärkeyttä mestaruuden voittamisessa.

– Peli ratkesi tänään pieniin asioihin. Pelasimme tosi ehjän puolustuspelin. Jouduimme pelin aikana hieman muuttamaan viisikkoa, jolla pelasimme, sillä BC Nokia pelasi pienellä ja nopealla viisikolla, Vertio summasi Basket.fi sivuston mukaan.

– Meillä on tosi yhtenäinen porukka, kaikki ovat halukkaita tekemään töitä puolustuspäässä, ottamaan vastuuta ja tekemään yhdessä hommia. Siitä olen ylpeä, Vertio kehui Seagullsin esityksestä.

Mestaruus on Seagullsille jo neljäs viiteen vuoteen. Se juhli viime vuonna myös Suomen mestaruutta ja on hallinut Korisliigaa kuluvalla kaudella selvästi, varmistaen jo runkosarjan voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo