Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Miesten viesti meni lähes kävelyksi – Suomen miehet jäivät loppukiristä

Iivo Niskanen miesten viestissä Saksan Oberhofissa
AOP

Saksan Oberhofissa hiihdettiin sunnuntaina 4 x 7,5 kilometrin maastohiihdon sprintit. Suomen naiset hiihtivät upeasti pitkästä aikaa palkintopallille ollen kolmansia. Miesten molemmat joukkueet hiihtivät kymmenen parhaan joukkoon.

Jos naisten viestissä erot kasvoivat suuriksi, eikä jännitettävää juurikaan ollut, oli miesten viesti toisella tapaa jännityksetön. Miesten puolella nähtiin paljon kyttäilyä, eikä kunnon ratkaisuyrityksiä nähty oikeastaan lainkaan.

Suomen molemmat joukkueet avasivat viestin vahvasti. Ykkösjoukkueen Ristomatti Hakola ja kakkosjoukkueen Lauri Vuorinen tulivat vaihtoon aivan Norjan tuntumassa.

Toisella osuudella mentiin todella verkkaisesti ja porukka kasaantui jälleen. Osuuden toisella kierroksella Ranskan Hugo Lapalus sai tarpeekseen matelusta ja kiskaisi pienen vedon. Tähän muut kärkijoukkueet kuitenkin vastasivat helposti.

Toisen osuuden lopulla Suomen Iivo Niskanen puolestaan painoi kaasun pohjaan. Ainoastaan Norjan Erik Valnes pystyi Niskasen vetoon vastaamaan ja kaksikko pääsi irti muusta joukosta.

Kolmannelle osuudelle Arsi Ruuskanen ja Pål Goldberg pääsivät noin kymmenen sekuntia ennen jahtaajia, mutta etumatka oli nopeasti kiritty kiinni. Suomen kakkosjoukkueen Lauri Lepistö pääsi myös kuromaan itsensä mukaan kärkijoukkoon, joskin tipahti osuuden lopussa porukasta hieman.

Ankkuriosuudelle Perttu Hyvärinen pääsi hyvistä asetelmista kärkijoukossa. Viimeisellä osuudella kyttäiltiin taas ja keräiltiin porukkaa kasaan. Suomen kakkosjoukkueen Joni Mäki hiihti myös kärkiporukan kiinni.

Pellit avattiin vasta aivan osuuden lopussa. Norjan Johannes Høsflot Kläbo toi loppukirillä joukkueelleen voiton. Italia oli toinen ja Norjan kakkosjoukkue kolmas. Suomen ykkösjoukkue oli viides ja kakkosjoukkue yhdeksäs.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu